Po očkování dcerka nemůže usnout

5
8.8.25 22:11

Očkování,a nemůže usnout

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat na očkování hexavakcinou. Dcerka od středy má problémy ze spaním, krásně usinala a od očkování hrůza 😭jen řev, a nemůže usnout. Myslela jsem že to přejde, ale je to furt to samé. Mel to někdo podobné? Co vám pomohlo? Už jsem z toho k. o. jak furt pláče, a ona taky. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14746
8.8.25 22:51

Kolik jí je a jak ji uspáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
8.8.25 23:00

Ahoj Místo vpichu muze bolet přikládej studené obklady. Teplotu nema?? Některé dětmi jsou takové podrážděné, nevrle a nemůžou spát. Nebo Jj je proste celkově špatně. Zkusila jsi dat třeba nurofen?
Pokud by se to nezlepšilo do pondělí zajed k pediatrovi at se na to podíva a vyloučí jiné příčiny. Jestli bude mít třeba horečku co nesrazíš nebo moc nezrušitelné brečet tak jeď hned :srdce: hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
9.8.25 02:15

Však je to teprve dva dny od toho očkování. Může být tím očkováním drazdivejsi protože imunitní systém je teď vyburcován k činnosti. Může ji bolet i ta nožka kam to pichali. Zkus dát paralen/nurofen, viburcol, studený obklad…za pár dní by se to mělo srovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.8.25 03:28

@Jiřina a
Místo vpichu ji nebolí, nožkou hází v pohodě a i teploty nemá je celkem šikovná jen prostě jak má usnout nejde ji to ráno, odpoledne, večer, jen řve nepomáhá nic ( nošení, mléko, nosítko, kočárek,) usne až vyčerpáním a to někdy trvá fakt dlouho :,(
No asi to je normální vedlejší reakce, a dávat ji nurofen se mi moc nechce když to je jen při uspávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
9.8.25 04:06

@Tereza 30 To ze s ní hýbe neznamená že ji to nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
9.8.25 08:01
@Tereza 30 píše: Více

Tak tím nurofennem nic nezkazíte alespoň se uklidni trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.25 13:58

Syn měl poruchy spánku po očkování (budil se každou hodinu s řevem). Doktorka mi tehdy řekla, že to může být a že by to mělo do 14 dní přejít. Naštěstí to opravdu po těch 14 dnech přešlo.
Rozhodně vyplň formulář na stránách SÚKLu, kde to popiš jako nežádoucí účinek očkování!!!

• Citovat
  • Upravit
5
10.8.25 14:09

Děkuji všem, už se to lepší dnes už usla v posteli při hlazení :dance:.Tak jako předtím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek