Oční centrum Gemini Praha

438
19.1.24 13:57

Oční centrum Gemini Praha

Dobrý den.

Měla bych dotaz ohledně laserové refrakční operaci, zda někdo byl v Gemini centru?
Koukala jsem, že mají do konce února akci, ale o cenu mi zas tak nejde.

Můj očař mi doporučil pár klinik: Gemini, Somich, Refrakční centrum Praha, Horní Počernice a LEXUM.
Recenze jsem si prošla, ale chtěla bych spíše vědět, jak jste byli spokojeni, či jste měli komplikace?
Byl jste někdo v těchto centrech?

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
NicolaR7
19.1.24 14:13

@Rézina7 babicka byla v Gemini v Praze, mela jit na operaci sedeho zakalu….Mela to uz hodne rozjete takze ji nakonec do oko davali nitroocni cocku…babicce je 89let s zvladla to naprosto skvele. Vsichni neskutecne mily, vsechno vysvetlili, nijak jsme necekali dlouho…

Ted jsem do Gemini objednávala zase mamku, protoze tu štve noseni brýlí takze ta si chce zaplatit odstraneni dioptrii taky pomoci tech nitroocnich cocek.

• Citovat
  • Upravit
438
19.1.24 14:46

@NicolaR7

Děkuji za rozepsanou odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.1.24 15:39

Jsem 3 týdny po operaci kratkozrakosti, byla jsem v Gemini Praha Krč, a mohu doporučit. Vše v pořádku, péče, přístup sestřiček i lékařů na 1*. Oči v pořádku, vidím perfektně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
19.1.24 16:23

@Baccara

Děkuji ;)

Já právě nosím jedny brýle na dálku i na blízko a zrak se jen zhoršuje a bojím se, že brzy skončím na 10ti dioptrii. Už teď mám 6 a 7 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.1.24 16:54

@Rézina7 tak to bych neváhala a došla si tam na konzultaci. Já měla 5 a 2 dioptrie, mě nejvíc vadil ten rozdíl oči jsem měla víc a víc unavené. Šla jsem na konzultaci a za měsíc na operaci, mám dost suché oči, tak jsem kapela kapky na zvlhčení abych neměla po operaci problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.1.24 11:08

Určitě Gemini, jsou nejlepší.
Je o nich i známé, že zákrok zamitnou, pokud to není 100% bezpečné - často i tam, kde jiné kliniky operují.
S tím mám i vlastní zkušenost cca mesic zpatky, kdy Lexum laser prý ok, už mi nabízeli termín, ale šla jsem pro jistotu i do Gemini, kde mi to zamitli, dokonce z více důvodu. Samozřejmě jsem na zákrok nešla, o oči se bojím a do rizika nejdu. Takže nnosím dál brýle, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
23.1.24 20:03

Moc děkuji za Váš názor. Jsem objednaná na 6.2., tak jsem zvědavá.
Někdo říká, že je lepší počkat do věku 40ti let, aby to bylo co nejúčinnější a nevrátila se vada. Tak mne to trochu zarazilo, je mi 27… Ale je to hrozný a ten, kdo to nezná, vůbec neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11858
23.1.24 20:35
@Rézina7 píše:
Moc děkuji za Váš názor. Jsem objednaná na 6.2., tak jsem zvědavá.
Někdo říká, že je lepší počkat do věku 40ti let, aby to bylo co nejúčinnější a nevrátila se vada. Tak mne to trochu zarazilo, je mi 27… Ale je to hrozný a ten, kdo to nezná, vůbec neví…

To ne, krátkozrakost naopak doporučují operovat dřív. Těch 27 je myslím ideální věk.

V Gemini jsem byla, rozhodně můžu doporučit. Operoval mě přímo pan primář Stodůlka, světová špička v oboru. Komplikace jsem neměla, z 5 dioptrií a astigmatismu jsem se dostala téměř na nulu. Teď po 15 letech mám trošku vadu zpátky, ale tak půl dioptrie. Brýle mám jen na řízení auta.

Jsem moc ráda, že jsem na operaci šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
8.2.24 23:09

@Baccara
A mohu se zeptat, jakou metodu vám udělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
8.2.24 23:10

@Titty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11858
9.2.24 00:14
@Rézina7 píše:
@Titty

Myslím, že Femto Lasik. Ale už je to fakt dlouho, za tu dobu se toho určitě dost změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí