Zánět dělohy a sex

Anonymní
19.1.24 00:05

Zánět dělohy a sex

Dobry vecer :) chtela bych se prosim zeptat… Byla jsem na interupci v 10 tt. pote mi byl zjisten zanet mela jsem antibiotika na polykani i vaginalni. Na vykon jsem byla 22.prosince dnes je 19.1 takze jsem jeste v sestinedeli. Antibiotika jsem dobrala minuly tyden s tim ze v pulce tydne uz byl zanet vyleceny. Moje otazka zni kdy by jste po tom zanetu hopsli na sex? Po sestinedeli za dva tydny nebo radsi pozdeji? Mam strach aby se to nevratilo ale co se tyce pritele tak jde na nem videt ze tak tak vydrzi ty dva dalsi tydny 😄 no ja uz jsem taky pekne nervozni :zed: sestinedeli ale urcite dodrzime :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Birds
19.1.24 00:19

Nervózní? Z toho, že zrovna nemůžete pr*cat? To snad ne…
Tak zdraví má snad přednost.

A existují i ruce, případně pusa, které můžete využít, jestli je to pro přítele tak strašně k nevydržení.

Jinak efekt antibiotik obecně dojíždí ještě tak 14 dnů po jejich dobrání, takže nikdy nelze říct, že „zánět byl zaléčen ten týden, kdy byla antibiotika dobrána“.

To, zda je zánět vyléčen, má posoudit gynekolog na kontrole, po dobrání léčiv. Nejprve si domluv prohlídku, nebo alespoň konzultuj s odborníkem po telefonu; ne tady. Teprve pak budeš mít jistotu, zda můžete s přítelem zase poskakovat.

• Citovat
  • Upravit
1
19.1.24 00:46

@Birds no ja to myslela tak ze mam po prohlidce a gynekolog rekl ze uz zadny zanet nevidi ale preventivne jsem antibiotika mela dobrat. Sestinedeli pro nas neni problem ale co se tyce ust a rukou tak i z toho mam strach aby se tam neco nezaneslo a neopakovalo se to. Kazdopadne pokud jste myslela uspokojit pritele tak ja si stojim za tim ze kdyz ani ja tak ani on 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.1.24 04:19

Hlavne predtim poreste antikoncepci, at nejdes za mesic na dalsi interupci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
19.1.24 05:38

@Dmd235 tak si buď jistá, se si ho honí sám, víš, jak by měl plný pytel 😔 jinak Ti do budoucna přeju šťastné těhotenství, protože někdy taky můžeš mít zakázaný sex celé těhotenství a musíš si poradit 😂

• Citovat
  • Upravit
56150
19.1.24 06:24
@Anonymní píše:
Dobry vecer :) chtela bych se prosim zeptat… Byla jsem na interupci v 10 tt. pote mi byl zjisten zanet mela jsem antibiotika na polykani i vaginalni. Na vykon jsem byla 22.prosince dnes je 19.1 takze jsem jeste v sestinedeli. Antibiotika jsem dobrala minuly tyden s tim ze v pulce tydne uz byl zanet vyleceny. Moje otazka zni kdy by jste po tom zanetu hopsli na sex? Po sestinedeli za dva tydny nebo radsi pozdeji? Mam strach aby se to nevratilo ale co se tyce pritele tak jde na nem videt ze tak tak vydrzi ty dva dalsi tydny 😄 no ja uz jsem taky pekne nervozni :zed: sestinedeli ale urcite dodrzime :palec:

Tak ty jdeš na interupci, máš problémy, ale Bobík je nervózní. Hm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
19.1.24 11:47

TVL, to je materiál tady dneska :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
19.1.24 21:36

Tak mu vykuř, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.1.24 21:40

Po sestinedeli bych šla na kontrolu a teprve poté řešila sex.

Dávala jsi pryč dítě a máš myšlenky na nadrzeneho chlapa a sex? WTF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast