Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na syna ukončíš a další den budeš čerpat na dceru. Do práce nemusíš. Pokud jsi samoživitelka, máš nárok na 16 kalendářních dní.
@Anik6 aha děkuji za vysvětlení…mě právě kamarádka říkala, že budu muset 1 den do práce tak jsem nevěděla co a jak..děkuji
Proč zakládáš další diskuzi, když ti v té první odpověděli že do práce nemusíš?
@Anonymní píše:
@Anik6 aha děkuji za vysvětlení…mě právě kamarádka říkala, že budu muset 1 den do práce tak jsem nevěděla co a jak..děkuji
To bys musela mít OČR na stejné dítě, myslím.
@Anonymní píše:
Na jiné dítě a jinou dg. toto neplati.
@lucad77 píše:
Na jiné dítě a jinou dg. toto neplati.
A na stejné dite a stejnou dg. zas nedostanes dalsi placené ocr, ani když tam tu pauzu udelas ![]()
Ahoj holky, prosim Vám u nás dneska nikdo na ČSSZ není…nevíte prosím čerpám ted OČR na syna 3 roky dostal neštovice. Dcera 6 let mi jde ale na operaci za pár dní a bude potřeba pak aby byla nejméně 10-14 dni doma. Nevite prosím kdyz jsem samozivitelka jak to je s OČR? Musím na 1 den do práce abych mohla čerpat OČR na dceru po skončení OČR syna nebo mi zanikne něco? Nebo lze čerpat souběžně vůbec nevím…je to moje první OČR tak nevím co a jak děkuji moc za vysvětlení