OČR a práce na půl úvazek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
18.7.20 16:24

OČR a práce na půl úvazek

Dobrý den. Prosím o radu spíš nějakou účetní pokud se tady někdo najde. V červnu jsem čerpala 1az 30 OCR. Pracuji jako zdravotní sestra na Aru na půl úvazku. Odslouzila jsem všech 8 služeb co jsem od sloužit měla. Mame dlouhodobý plán služeb. Já se trefila sluzbama jen na 2 služby dle dlouhodobeho plánu. Zbytek služeb což je 6 dnů jsem odslouzila v jiné dny než jsem měla naplánované. Tudíž mi na výplatu proplatili jenom odpracované 2 dny. Zbylých 6 dní co jsem pracovala mi nezaplatili. Tudíž jsem 6 dní pracovala zadarmo. Je to mozne aby to byla pravda že mám proplaceny jenom ty 2 dny? Volala jsem účetní ale má dovolenou. Pracuji ve Fakultní nemocnici. Přijde mi to moc nefér. To jsem těch 6 dnů nemusela teda vůbec chodit do práce když jsem pracovala zadarmo. Proplatili mi jenom 23 hodin. Coz jsou ty 2 dny. Za den se mi počítá 11.5 hodiny. Stáhli mi tarif, osobní ohodnocení, příplatky za ARO, JIP… Pokud se ozve nějaká účetní a pořadí mi budu moc ráda. Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66806
18.7.20 16:38

@brozi kdyz jsi odevzdavala papir o cerpani ocr, mela jsi oznacit dny, kdy jsi ho cerpala. dny, kdy jsi byla v praci, mel zamestnavatel oznacit jako odpracovane a samozrejme jsi je mela mit proplacene. Pockej na ucetni, nekde se stala chyba, praci ti proplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.7.20 16:43

@matkabagristy Ty dny kdy jsem měla služby jsem tam označila. Ale i tak mne proplatili jenom ty 2 služby. Zbylých 6 jsem měla psané v jiné dny než byl dlouhodobý plán. Achjo… Pracuji 20 let a toto teda beru jako velkou velikou křivdu. Jsem z toho otrávená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30927
18.7.20 16:46

@brozi nebud, to je nejaka chyba, ne umyslna krivda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.7.20 16:56

@Cuddy No já v to doufám. Ve středu za ni zajdu. Ale kamarádka dopadla stejně byla za ni ve čtvrtek a dobře nepochodila.Pry jen to dobře. A smůla je že ty reálný služby byly mimo dlouhodobý plán. Tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
18.7.20 17:20

@brozi u nás ve fakultce je teď dlouhodobý plán letošní novinka a co já vidím, tak staniční i vrchní jsou z toho na mrtvici a vím, že třeba naše staniční opakovaně konzultovala s výpočetním, protože jí to občas taky házelo blbiny :nevim:

nevím, kde pracuješ ani jak dlouho už vám ten systém jede, ale u nás se nesrovnalosti vyplatí řešit jak se staniční (která je zodpovědná za plánování a zadávání směn do systému), tak se mzdovkou (která mzdy podle dodaných podkladů vypočítá), ale tak i s výpočetním oddělením, kde je někdo zodpovědný za to, že v programu je všechno nastavené tak, jak má být. já takhle ještě před dlouhodobým plánem měla nesrovnalosti v neschopence a stačil zásah právě výpočetky a přenastavení nějakých hodnot v programu, a dalo se to dohromady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
18.7.20 17:31

@brozi ještě mě napadlo. ono ten systém mi přijde tak trochu podivný (nový, takže na něj ještě nejsem tak úplně adaptovaná), takže je možné, že

• odsloužené služby podle dlouhodobého plánu máš proplacené
  • zameškané služby podle dlouhodobého plánu máš omluvené (a proplacené) jako OČR
  • služby navíc mimo plán máš jako přesčas - který třeba u nás se teď proplácí jen výjimečně, ale hodiny si tlačíš před sebou a buď budou příště proplacené, nebo místo nich budeš mít volno (vyrovnávací období nebo jak tomu říkají). každopádně o ně nepřijdeš.

to jenom tak narychlo, musím utíkat od počítače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.7.20 17:31

@sagina My už v tom jedeme asi 10 let. Ale to OCR jsem měla poprvé. Proto jsem prekvapena. A naštvaná. Přišla almužny na výplatu. A to se starame o covidy. Je to náročnější než u standardních ARO pacientů. A ve finále tohle. No uvidím co řekne ve středu. Ale prý to je v pořádku řekla kolegyni. Holt jsme sloužili dny kdy nebyla v plánu služba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.7.20 17:34

@sagina Mám pro placených jenom 23 hodin. A já odslouzila 8×11, 5 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie