Nástup do práce po 6ti letech RD

Anonymní
18.7.20 11:45

nástup do práce po 6ti letech RD

Ahoj,

chci se zeptat jak postupovat, když ted po rodičovské nastupuji po 6ti letech do práce? Nahlašuji podpis smlouvy na pracáku? RD mi poběží do konce roku, vč vyplácení rodičovského příspěvku.
No a taky se mi podařilo v průběhu let a dvou stěhování stratit zápočtový list z poslední práce :oops: mám napsat do práce a požádat o vystavení dalšího? :oops:

Děěěěěkuji pěkně :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
18.7.20 11:53

Proč chceš něco hlásit pracáku? Tam jsem nešla.

Zápočtovy list je dobré mít, tak o to požádej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
18.7.20 12:02

Pokud jsi teď na RD, tak nemusíš na ÚP vůbec přece. Ale nahlásit změnu na pojišťovnu je nutné.
Zapoctak si obstarej určitě nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
18.7.20 12:12
@Anonymní píše:
Ahoj,

chci se zeptat jak postupovat, když ted po rodičovské nastupuji po 6ti letech do práce? Nahlašuji podpis smlouvy na pracáku? RD mi poběží do konce roku, vč vyplácení rodičovského příspěvku.
No a taky se mi podařilo v průběhu let a dvou stěhování stratit zápočtový list z poslední práce :oops: mám napsat do práce a požádat o vystavení dalšího? :oops:

Děěěěěkuji pěkně :oops: :mrgreen:

pokud ti bezi rodicovska dovolena, jsi jeste zamestnana. Na pracaku nemas co delat. Pokud nastupujes pri rodicovke dovolene k jinemu zamestnavateli, mela bys to u toho predchoziho ukoncit pracovni pomer. Zapoctovy list ti muzou vydat novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20867
18.7.20 12:20

@matkabagristy nemusí. Může v pohodě být na RD u jednoho a chodit do práce k druhýmu. Řešit to musí až když by k tomu prvnímu měla nastoupit po RD zpět do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
18.7.20 12:30
@Cenarius píše:
@matkabagristy nemusí. Může v pohodě být na RD u jednoho a chodit do práce k druhýmu. Řešit to musí až když by k tomu prvnímu měla nastoupit po RD zpět do práce.

nejpozdeji v rijnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat