Nástup do práce po 6ti letech RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Proč chceš něco hlásit pracáku? Tam jsem nešla.
Zápočtovy list je dobré mít, tak o to požádej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi teď na RD, tak nemusíš na ÚP vůbec přece. Ale nahlásit změnu na pojišťovnu je nutné.
Zapoctak si obstarej určitě nový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,chci se zeptat jak postupovat, když ted po rodičovské nastupuji po 6ti letech do práce? Nahlašuji podpis smlouvy na pracáku? RD mi poběží do konce roku, vč vyplácení rodičovského příspěvku.
Děěěěěkuji pěkně
No a taky se mi podařilo v průběhu let a dvou stěhování stratit zápočtový list z poslední prácemám napsat do práce a požádat o vystavení dalšího?
![]()
pokud ti bezi rodicovska dovolena, jsi jeste zamestnana. Na pracaku nemas co delat. Pokud nastupujes pri rodicovke dovolene k jinemu zamestnavateli, mela bys to u toho predchoziho ukoncit pracovni pomer. Zapoctovy list ti muzou vydat novy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy nemusí. Může v pohodě být na RD u jednoho a chodit do práce k druhýmu. Řešit to musí až když by k tomu prvnímu měla nastoupit po RD zpět do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
@matkabagristy nemusí. Může v pohodě být na RD u jednoho a chodit do práce k druhýmu. Řešit to musí až když by k tomu prvnímu měla nastoupit po RD zpět do práce.
nejpozdeji v rijnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
chci se zeptat jak postupovat, když ted po rodičovské nastupuji po 6ti letech do práce? Nahlašuji podpis smlouvy na pracáku? RD mi poběží do konce roku, vč vyplácení rodičovského příspěvku.
mám napsat do práce a požádat o vystavení dalšího? 
No a taky se mi podařilo v průběhu let a dvou stěhování stratit zápočtový list z poslední práce
Děěěěěkuji pěkně