OČR a práce při něm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Cidre píše:
Je to další z dotazů, které bych si ráda ověřila, také mám v práci takový případ. Stejně jako ty si logicky myslím, že by neměl být problém.
Díky, kdybys to měla od nich a vzpomeneš si, tak sem prosím napiš.
Případně i pokud to čte někdo, kdo řeší to samé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cidre píše:
Jsem mzdovka a logicky přepokládám, že by se papír nakopíroval a odevzdal jeden za březen, pak za duben atd…Dole by bylo, OČR pokračuje. Bohužel to nemám posvěceno ze strany OSSZ neb není možné se tam dovolat. Zítra zkusím někam napsat. Snad se to někam pohne.
Na některých účetních fórech jsou zkušenosti, kdy se kolegyně ptaly OSSZ a byli jim řečeno, že toto ještě není dořešeno a měl by se upravovat formulář.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, já se stále ještě nedovolala. Ale také si myslím, že by mi řekli, že to ještě není „dotaženo“. Tak nezbývá než vyčkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes na stránkách MPSV, že máme počkat do zítřka na schválení zákona. A pak teprve budou podrobnosti jak se bude vyplácet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aledud píše:
Dnes na stránkách MPSV, že máme počkat do zítřka na schválení zákona. A pak teprve budou podrobnosti jak se bude vyplácet.
Když si budou úředníci tak houfně brát osetrovacky jako uzivatele tady, tak by, myslim, neměl kdo vyplacet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, aby v tom vyplácení nebyla nějaká jobovka. Já to beru ze strany mzdovky, kdy se mě ptají, ale já jim jsem schopná zatím jen říct, že se na tom dohodli, že snad to i schválí. A jaký bude postup při vyplácení čert ví, třeba vymyslí jen nový formulář pro pokračování v dalším měsíci a s kolonkou na vyplnění odpracovaných dnů. Taky mzdové programy musí být upraveny a vzhledem k tomu, že je to na konci měsíce, tak moc času nezbývá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už jsem se konečně dovolala, ale dozvěděla jsem se, že zatím sami neví. Máme počkat po zítřejším usnesení vlády.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, platí stále, že když budu s dítětem na Očr a budu mít na 1-2 dny hlídání, tak můžu jít do práce? Na papírovém tiskopise se to dalo vyznačit na zadní straně, ale jak je to dnes, když je elektronický Očr?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit