Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj, jak to prosím funguje ve střídání? Můžeme se s manželem vystřídat pouze jednou nebo vícekrát?
@KMarkéta Zatím platí, že jednou. Neznamenala jsem návrh na umožnění více střídání.
Zdraví vás
Můžete mi poradit ohledně formuláře OCR? Vyplňuje se pouze datum OD kdy pecuji o dítě a spolu s vykazem péče se odevzdá zaměstnavateli každý měsíc? Žádné datum DO kdy se nevyplnuje. Chápu to dobře?
@Anonymní píše:Zdravim, taky to resim, taky jsem vyplnila jen datum od kdy a odevzdala zamestnavateli. Ale jestli je to dobre..A taky resim ten mesicni vykaz.. Kde ho mam vzit? Taky ve skolce? Dekuji
Zdraví vásMůžete mi poradit ohledně formuláře OCR? Vyplňuje se pouze datum OD kdy pecuji o dítě a spolu s vykazem péče se odevzdá zaměstnavateli každý měsíc? Žádné datum DO kdy se nevyplnuje. Chápu to dobře?
Výkaz je na stránce čssz, vytiskni ho, výpis, dej do zaměstnání a zaměstnavatel ho musí poslat na socialku každý mesic
Holky a posíláte na socialku jeden tiskopis co vám dali že školy nebo obidva? Nám dali dva, jsou podobné, a ten výkaz když se budem časem střídat musí zřejmě potvrdit manželův a i můj zamestnavatel? Snad jsem to pochopila správně ![]()
@Stazina1 vy nic na socku neposíláte. Vy předáváte vše zaměstnavateli (teda pokud nejste mzdovka).
Ještě jedna prosbičku, teď je manžel na OCR takže dává do práce tiskopisy on, když půjdu já na OCR tak dám do práce taky výkaz a taky tiskopis že školy?
Ano a zapíšete do toho nového tiskopisu, kdo kdy byl v práci.
Nevíte zda může jít na očr otec dítěte když s námi nebydlí ve společné domácnosti? Zatím jsem na očr já, ale za 14 dní musím do práce… Otec je OSVČ ale nebydlí s námi tak nevím. Ve škole mi dala dva papíry a řekla může mám oba poslat zaměstnavateli že jedno si nechává a jedno posílá na socialku tak nevím jsem z toho všeho zmatená a na linky cssz se nedá dovolat a na mail mi nikdo neodpověděl ![]()
Napadla mě jedna teoretická věc. To si za současného stavu může rodič vzít vesele od školy OČR, přitom normálně pracovat a OČR si vykazovat na víkendy, které dostane ještě k výplatě zaplacené od sociálky? Je to správná, nebo chybná úvaha? Řeším teorii, ne morální imperativy.
Já myslím že je tam psané něco v tom smyslu, že se platí víkend když ocr pobirate aspoň jeden den před volnem, nebo tak něco
![]()