OČR a koronavirus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
23.3.20 16:13

Ahoj, jak to prosím funguje ve střídání? Můžeme se s manželem vystřídat pouze jednou nebo vícekrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
23.3.20 16:30

@KMarkéta Zatím platí, že jednou. Neznamenala jsem návrh na umožnění více střídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 21:49

Zdraví vás :mavam: Můžete mi poradit ohledně formuláře OCR? Vyplňuje se pouze datum OD kdy pecuji o dítě a spolu s vykazem péče se odevzdá zaměstnavateli každý měsíc? Žádné datum DO kdy se nevyplnuje. Chápu to dobře?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.20 23:15
@Anonymní píše:
Zdraví vás :mavam: Můžete mi poradit ohledně formuláře OCR? Vyplňuje se pouze datum OD kdy pecuji o dítě a spolu s vykazem péče se odevzdá zaměstnavateli každý měsíc? Žádné datum DO kdy se nevyplnuje. Chápu to dobře?
Zdravim, taky to resim, taky jsem vyplnila jen datum od kdy a odevzdala zamestnavateli. Ale jestli je to dobre..A taky resim ten mesicni vykaz.. Kde ho mam vzit? Taky ve skolce? Dekuji :)
  • Citovat
  • Upravit
424
26.3.20 06:25

Výkaz je na stránce čssz, vytiskni ho, výpis, dej do zaměstnání a zaměstnavatel ho musí poslat na socialku každý mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
26.3.20 06:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
26.3.20 07:24

Holky a posíláte na socialku jeden tiskopis co vám dali že školy nebo obidva? Nám dali dva, jsou podobné, a ten výkaz když se budem časem střídat musí zřejmě potvrdit manželův a i můj zamestnavatel? Snad jsem to pochopila správně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
26.3.20 07:28

@Stazina1 vy nic na socku neposíláte. Vy předáváte vše zaměstnavateli (teda pokud nejste mzdovka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
26.3.20 07:30

Jo jasně zaměstnavateli, takhle jsem to i myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
26.3.20 07:34

Ještě jedna prosbičku, teď je manžel na OCR takže dává do práce tiskopisy on, když půjdu já na OCR tak dám do práce taky výkaz a taky tiskopis že školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
26.3.20 07:38

Ano a zapíšete do toho nového tiskopisu, kdo kdy byl v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
26.3.20 07:45

Děkuji moc, hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 11:23

Může jít na očr otec

Nevíte zda může jít na očr otec dítěte když s námi nebydlí ve společné domácnosti? Zatím jsem na očr já, ale za 14 dní musím do práce… Otec je OSVČ ale nebydlí s námi tak nevím. Ve škole mi dala dva papíry a řekla může mám oba poslat zaměstnavateli že jedno si nechává a jedno posílá na socialku tak nevím jsem z toho všeho zmatená a na linky cssz se nedá dovolat a na mail mi nikdo neodpověděl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.3.20 13:17

OČR jen na víkendy?

Napadla mě jedna teoretická věc. To si za současného stavu může rodič vzít vesele od školy OČR, přitom normálně pracovat a OČR si vykazovat na víkendy, které dostane ještě k výplatě zaplacené od sociálky? Je to správná, nebo chybná úvaha? Řeším teorii, ne morální imperativy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
31.3.20 14:15

Já myslím že je tam psané něco v tom smyslu, že se platí víkend když ocr pobirate aspoň jeden den před volnem, nebo tak něco :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí