Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@KMarkéta píše:
Já myslím že je tam psané něco v tom smyslu, že se platí víkend když ocr pobirate aspoň jeden den před volnem, nebo tak něco![]()
Kde bych si mohla něco takového přečíst?
@Reflex píše:
Napadla mě jedna teoretická věc. To si za současného stavu může rodič vzít vesele od školy OČR, přitom normálně pracovat a OČR si vykazovat na víkendy, které dostane ještě k výplatě zaplacené od sociálky? Je to správná, nebo chybná úvaha? Řeším teorii, ne morální imperativy.
To urcite ne, leda by jste byla napr. prodavacka a chybely vam vikendove smeny, coz by musel napsat do vykazu pro socku zamestnavatel. Na tom papire je i primo dotaz na zamestnavatele, jestli jste odpracovala vsechny naplanovane smeny.
@Anonymní píše:
To urcite ne, leda by jste byla napr. prodavacka a chybely vam vikendove smeny, coz by musel napsat do vykazu pro socku zamestnavatel. Na tom papire je i primo dotaz na zamestnavatele, jestli jste odpracovala vsechny naplanovane smeny.
No ok, tak si člověk vezme jeden den v měsíci očr třeba v pondělí a pak tam napíše jen víkendy. Pak podle mě prostě peníze za víkendy dostane a jinak mu běží plat.
@Reflex píše:
No ok, tak si člověk vezme jeden den v měsíci očr třeba v pondělí a pak tam napíše jen víkendy. Pak podle mě prostě peníze za víkendy dostane a jinak mu běží plat.
Je tam tech policek k vyplneni zamestnavatelem povic. Pokud tam napise, ze za cely mesic jste neodpracovala jen 8,bo 16 hodin a nekdo Vam neco da za vikendy, tak gratuluju a dejte vedet
Mozne je vse. Nevim jak to pani poslanci domysleli ![]()
@Anonymní píše:
Je tam tech policek k vyplneni zamestnavatelem povic. Pokud tam napise, ze za cely mesic jste neodpracovala jen 8,bo 16 hodin a nekdo Vam neco da za vikendy, tak gratuluju a dejte vedetMozne je vse. Nevim jak to pani poslanci domysleli
Já se tu ptám, jestli to někdo neví, jak to je. Protože jsem zatím nenašla důvod, proč by to nešlo.