OČR na mamku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
21.10.24 20:03

A tu OČR pak vyhodíš do koše? To asi přeci ne, někdo to někam musí založit, napsat na ČSSZ, že toto číslo bylo použito, jinak jim v systému bude chybět. :nevim:

Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
21.10.24 20:42
@Anonymní píše: Více

Není, OČR je úplně něco jiného než pn. Elektronicky zatím nejde, dostaneš papír na sebe, kde vyplníš, o koho pečuješ a další údaje… první i druhou část formuláře odevzdáš v práci… dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231
21.10.24 20:44
@Fazulina píše: Více

Přesně tak. Tak, jsem byla nedávno na OČR se synem. Sestřička rovnou říkala, že pokud to nepotřebují mít v práci hned, že mi dá oba papíry, až to přijdu ukončit. Kdybych nedala papír, tak nikdo o OČR nemá šanci vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
21.10.24 20:46
@Anik6 píše: Více

U PN se nic neodevzdává, ta jde úplně elektronicky. Personalistovi firmy/instituce to přijde elektronicky. Byla jsem na PN před dvěma měsíci a žádný papír jsem nedávala, jen jsem si ověřil, že personalistka byla moji PN informována a ví o ní…

U OČR stále modrý formulář, papírově, odevzdává se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
21.10.24 21:11

Chápeš, ze neschopenka je elektronicky u vsech, tedy nikdo nic nikam nepise a nenosi, na rozdil od ocr, které musis prinest na papíře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
21.10.24 21:12

No, tak to predpokladas blbe, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
21.10.24 21:32
@Fazulina píše: Více

Vždyť já píšu o OČR, ne PN. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.24 05:54

V pohodě. Diky. Už vím… Prostě nikdy jsem to nepotřebovala a doufám, že tohle je poprvé.

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
22.10.24 07:59

Hele, Janča má pravdu. Měla jsem též na maminu a měl ho i nedávno kolegyně na tatínka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.24 14:01

@LiduNe vcem má pravdu?

Jinak OCR nemám, může to vystavit jen prakticky a ten má do konce měsíce volno. Záskok není praktik a tak mi napsal PN, protože vzhledem k mamcinymu sstavu se není prý o čem bavit. Dnes byla na kontrole, ve čtvrtek jde na další…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat