OČR na mamku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na otřes mozku OCR? Uvařit a nakoupit můžeš snad po práci.
Jsou dva papíry, zahájení a ukončení. Oboje dáváš do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem OČR na mamku a papír jsem vyplňovala stejně jako na dítě. Vystavila její doktorka bez problémů. V práci jsem nahlásila, papír odevzdala až po příchodu po skončení OČR i s tou druhou částí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OČR se dělá úplně stejně jako PN, jen to v práci odevzdáš. Ty nevyplňuješ vůbec nic, bude tam jméno mamky a počáteční datum OČR, na druhém listu je datum ukončení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 píše: Více
To není pravda. PN už je dávno elektronicky, OCR pořád papírove a vyplňuje se. Jméno mamky tam musí dopsat. OCR bude vystavené na zakladatelku. Plus číslo účtu kam peníze vyplatit atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 pokud vím není to podmínka když jsi v přímé linii
A ano pro odpovědi před tím OCR na otřes mozku, protože má mít klidový režim a podle toho jak funguje a mluví je mimo. A znovu dělám služby, 26hodin pryč na nohách, bez spabku. A nebydlíme zrovna 10 minut od mamky ![]()
Pro mě třeba je nepochopitelné OCR když má někdo nachlazení, chřipku. I to se stává…
A hlavně zkolabovala takhle podruhé během necelého týdne.
Ztráta vědomí, svihlo to s ní a mluví jak opila
![]()
- Citovat
- Upravit
@JancaS84 píše: Více
To není pravda, doktor vypisuje jméno pacienta - mamky a ona nevypisuje vůbec nic, všechno zaškrtává doktor, max. to číslo účtu. No, to, že je to elektronicky, jsem brala tak, že asi někdy v PN byla a ví, jak se to odevzdává, na to nepotřebuje radu.
Vidiš a já to OČR zrovna na nachlazení potřebovala, protože mi bylo fakt blbě a nenapsala mi ho.. chtěla jsem z důvodu, že nemohu pečovat o dítě.. mě zle, celý týden v posteli, manžel si musel vzít dovolenou a staral se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 tak sám po zřejmě neberu jako fakt, že mi očr napíše. Záleží na lékaři. Já nikdy toto řešit nemusela, ale tentokrát vhledem ke stavu mamky to tak vidím…navíc jak jsem psala dělám 26hodin, pak mám volno. S tím, že ale se musím vyspat, a dát dokupy. Nejsem den schopna fungovat. Pak další služba a tak dokola… Volno záleží na tom jaký den jdu, za víkend jje to třeba 2.5 dne.
Nemá nikoho kdo by se postaral, nemá ani řidičák. ![]()
Příspěvek upraven 21.10.24 v 19:27
- Citovat
- Upravit
@Anik6 znovu mi nic neodevzdává mě i zaměstnavatele
PN jsem řešila dvakrát za tu dobu co jsem ve služebním poměru, tj 3 roky.
dostaneme vše elektronický a jen v našem systému - docházce vypíšeme PN. Nic víc. Nikam nic nepíšeme, nedáváme
- Citovat
- Upravit
Určitě není vypsané na zakladatelku, je napsáno na matku…a tam se zaškrtne, co se stalo - úraz nebo péče o dítě. Vzadu vypíše v jakém jsou vztahu a číslo účtu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
znovu, manžel dělá taky ve služebním poměru - policie, hasiči, a OČR MUSÍ vždy odevzdávat- jak by asi na to MVČR nebo kdo přišel, že jsi na OČR? a ano taky má 100%, takže fakt vím, jak to chodí a tu papírovou musí fakt odevzdat a ty si taky musíš od dr. vzít. nebo nevíš, co by s ní dr. dělal? Dr.nic neví a nezajímá ho, jak to máš v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každopádně už trošku víš a to ostatní si musíš vyřídit v práci / u dr. sama. Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 píšu někde že si nevezmu papír od lékaře?
nepíšu. Předpokládám, že je to jako u PN : lékař pošle info elektronicky že mám on, mě da papírovou formu a tu jen výpisu do systému ( jméno, důvod, od kdy do kdy, nic víc ) případně je tam info o vycházkách, kontrole, tak je to u nás skrz PN
nic nikam neodevzdáváme, jen vypisujeme do našeho systému docházky, stejně jako dovolené, služební volná, a další a další věci.
Příspěvek upraven 21.10.24 v 19:41
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
OČR není elektronicky jako PN, doktor to nikam neposílá. Musíš to odevzdat. Na OČR nejsi omezena vycházkami
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Mamka měla nehohu. Zítra s ní jdu zas k lékaři, má PN, otřes mozku, kontrolu ve ct. Uvařit, nakoupit.
Vzhledem k jejímu stavu bych potřebovala očr. Ale nemám s tím absolutní zkušenost. jediné co jsem vyzjistila vystavit to musí její ošetřující lékař - což tam jdeme zítra
Ale co dál?? Papír vyplňují já??? Nebo jak to prosím je? Jsem státní zaměstnanec, hrazeno mám 100% a co se týče třeba pn tak vše dáváme do našeho systému, nikam nic nezasilame.
Omlouvám se, za šílený text ale jsem po službě 26hodin, do toho tahle jobovka kterou mi teď zavolala…a celkově se potřebují už vyspat.