OČR u zkráceného úvazku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
OCR u zkraceneho uvazku
Ahoj, dcera ma velmi pravdepodobne nestovice, ode dneska, vyzvedla jsem si ji tak dneska v jeslich, rano nemela ani jeden pupinek.
O co mi jde. Od pondeli mam mit dovolenou, chci ji zmenit na OCR, stejne musime byt doma, tak nechci prijit o dovcu. Nicmene protoze pracuju jen pondeli a streda, nahlasila jsem dneska do systemu dovolenou, doufam, ze nebude problem to nejak zmenit? Staci zavolat a pak dodat OCR?
A dalsi dotaz. Tim, ze pracuju jen dva dny v tydnu, jak se mi presne budou pocitat ty placene dny?
Mam stale placenych devet dni, ale nejakym pomerem( dle meho uvazku?). Kdy je pro me nejlepsi nastoupit OCR, az v pondeli, kdy mam byt v praci, nebo uz treba zitra, nebo je to jedno? Doma hodlam byt tak tech 14 dni, kdyz to bude potreba, takze asi zacit az v pondeli, co? Fakt nevim… Navic mam jeste praci na dva dny v tydnu na DPP, tam na OCR nemam narok, takze predpokladam, za tam muzu normalne chodit, kdyz bude dite hlidat nekdo jiny…
A jeste jeden dotaz, az se ditko vysype, tak pocitam asi za ten tyden, chtela bych se hlavne kvuli starsi dceri presunout na chalupu, kam jsme meli jet na dovolenou, aby s nami nemusela smrdet doma celou dobu… Muzu, nebo chodi nejake kontroly a musime zustat na puvodnim miste, nebo musim nekde nahlasit zmenu pobytu? je to v tom stejne jako u nemocenske? V tomhle mam hokej, nemocenskou jsem mela jednou za zivot jako bezdetna a OCR jednou na starsi dite jako uz podruhe tehotna, jinak nikdy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
popořádku ![]()
Stačí dát avízo a pak dodat očr
Jedná se o kalendářní dny, kolikrát máš směnu za 14 dní je jedno.
DPP není nárok na očr, další je na Tobě
Je dobré změnu pobytu během nahlásit u Vašeho dětského, důvody pochopí a jsi jištěná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit