Očůraná fasáda

Huk
620
3.2.18 09:44

Očůraná fasáda

Ahoj ženský, bydlíme v paneláku a bez přestání nám smrdí prostor před vchodem, protože nějakej ynteligent nechává svýho čokla čůrat na fasádu. Máte některá zkušenosti, co tam nastříkat, aby to psům vadilo? Na ty dementny páníčky se nedá spolehnout, cedule k ničemu nevedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
3.2.18 10:01

Polít savem, aby se zlikvidovaly pachy a pak použít sprej Stoppes.

• Citovat
  • Upravit
26872
3.2.18 10:17

Nebo pravidelne a opakovane pouzivat ocet. Ten pach psa odradi.

Ale je to hnus. Lidi jsou hovada :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
3.2.18 10:34
@Huk píše:
Ahoj ženský, bydlíme v paneláku a bez přestání nám smrdí prostor před vchodem, protože nějakej ynteligent nechává svýho čokla čůrat na fasádu. Máte některá zkušenosti, co tam nastříkat, aby to psům vadilo? Na ty dementny páníčky se nedá spolehnout, cedule k ničemu nevedou.

Pes za to bohužel nemůže, zato mozkovna páníčka je v jisté části dutá. Škoda, že nevíš, kdo to je, a s odstraněním neporadím. Při procházkách vídám cedulku s výrazně červeným podkladem: Nechte svého psa ch*át před váš dům, a vedle je ještě druhá cedulka: pozor, nervózní důchodce.

Příspěvek upraven 03.02.18 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
3.2.18 10:34

Savo a vydrhnout to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.2.18 10:44

Mám podobný problém s kočkami, každé ráno ochcané vchodové dveře u domu, smrad až do předsíně. Zkoušela jsem ocet i pepř ale to je na pár dní :( Sousedé to neřeší, kočky se jim množí jak nic, o kastraci nechtějí slyšet, je to hrůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
3.2.18 10:49
@Petra 1027 píše:
Mám podobný problém s kočkami, každé ráno ochcané vchodové dveře u domu, smrad až do předsíně. Zkoušela jsem ocet i pepř ale to je na pár dní :( Sousedé to neřeší, kočky se jim množí jak nic, o kastraci nechtějí slyšet, je to hrůza :zed:

Někteří lidi snad nemají žádné ohledy. přitom kočičí čurání páchne jak čpavek… bych střílel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
3.2.18 10:51

Co pepř? Na kočky to zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
3.2.18 11:01

Pes to být nemusí.. Pokud si na vlastní oči neviděla, že tam nějaký čůrá..
My máme celý vchodové dveře a část fasády- kuna a taky nevíme co s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
3.2.18 12:58

No, taky mě napadlo, že tam čůrá spíš nalitý soused. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.2.18 15:45

@Johnny7 tak to už sem taky zvažovala, ale sousedi by věděli, že to děláme my. Už sem objednala skopec a jak je chytnu tak se odvezou za dědinu do lesa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný