Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ženský, bydlíme v paneláku a bez přestání nám smrdí prostor před vchodem, protože nějakej ynteligent nechává svýho čokla čůrat na fasádu. Máte některá zkušenosti, co tam nastříkat, aby to psům vadilo? Na ty dementny páníčky se nedá spolehnout, cedule k ničemu nevedou.
Polít savem, aby se zlikvidovaly pachy a pak použít sprej Stoppes.
Nebo pravidelne a opakovane pouzivat ocet. Ten pach psa odradi.
Ale je to hnus. Lidi jsou hovada ![]()
@Huk píše:
Ahoj ženský, bydlíme v paneláku a bez přestání nám smrdí prostor před vchodem, protože nějakej ynteligent nechává svýho čokla čůrat na fasádu. Máte některá zkušenosti, co tam nastříkat, aby to psům vadilo? Na ty dementny páníčky se nedá spolehnout, cedule k ničemu nevedou.
Pes za to bohužel nemůže, zato mozkovna páníčka je v jisté části dutá. Škoda, že nevíš, kdo to je, a s odstraněním neporadím. Při procházkách vídám cedulku s výrazně červeným podkladem: Nechte svého psa ch*át před váš dům, a vedle je ještě druhá cedulka: pozor, nervózní důchodce.
Příspěvek upraven 03.02.18 v 10:38
Mám podobný problém s kočkami, každé ráno ochcané vchodové dveře u domu, smrad až do předsíně. Zkoušela jsem ocet i pepř ale to je na pár dní
Sousedé to neřeší, kočky se jim množí jak nic, o kastraci nechtějí slyšet, je to hrůza ![]()
@Petra 1027 píše:
Mám podobný problém s kočkami, každé ráno ochcané vchodové dveře u domu, smrad až do předsíně. Zkoušela jsem ocet i pepř ale to je na pár dníSousedé to neřeší, kočky se jim množí jak nic, o kastraci nechtějí slyšet, je to hrůza
Někteří lidi snad nemají žádné ohledy. přitom kočičí čurání páchne jak čpavek… bych střílel…
Pes to být nemusí.. Pokud si na vlastní oči neviděla, že tam nějaký čůrá..
My máme celý vchodové dveře a část fasády- kuna a taky nevíme co s tím
@Johnny7 tak to už sem taky zvažovala, ale sousedi by věděli, že to děláme my. Už sem objednala skopec a jak je chytnu tak se odvezou za dědinu do lesa ![]()