Od kdy Chicco CT 0.4

49
23.3.11 18:31

Od kdy chicco ct 04

Ahojte maminky,od kdy ste začaly používat golfky?Chtěla bych koupit chicco ct04,malá má 8měsíců.A jak ste s něma spokojené.
Děkuji za odpovědi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
23.3.11 19:34

Ahoj, já s ním jezdila od roku a půl. Dřív jsem golfky nepotřebovala, kupovala jsem je z důvodu stěhování na venkov. Takže jsem potřebovala něco mobilnějšího kvůli autobusům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.3.11 21:33

Ahoj…chicco CT 0.4 máme a spokojenost, jdou lehce složit, malý má pohodlí, jsou lehoučké…pořizovali jsme je, protože naše sportovní verze z trojkombinace váží 16,5 kg, bydlíme ve 4. patře bez výtahu a vynést kočár je fuška…takhle sedí malý v golfkách a na jeden zátah ho vynesu i s golfkama až do bytu, takže super :-)… jen ten košík pod golfkama je blbě řešený, nemá pevné dno, je to jen síť, tak ten košík vlastně jen leží na konstrukci…a další věc je, že když položím malého do lehu, tak se do košíku nedostanu :-/, ale to je maličkost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.3.11 21:34

jooo a malý začal jezdit v golfkách v 8mi měsících :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.4.11 11:44

Ahoj DDarjo,a jsou větší než teď ty multiway?Prodavačka mně tvrdila,že jsou stejný,ale nejsem si jistá.04 se dají koupit u nás už jen přez internet a jezdit je tady nevidím,tak nemůžu porovnat.
S tím sporťákem se nedivím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
5.4.11 09:30

ahoj… tak jsem koukla na rozměry a opravdu jsou CT 0.4 a Multiway stejný…i váhově…jen bych řekla, že ten podhlavník je u Multiway lepší…malý, když usne v sedě, tak si opře hlavičku až o tu kontrukci (teda než mu dám ty golfky ze sedu do lehu) u těch Multiway je ten podhlavník vypolstrovaný i na straně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí