Od kdy jde dítě do předškolní třídy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1289
13.9.23 09:06

Ahoj holky, prosim o radu, chápu správně, že když má moje dítě teď 17. září pět let tak vlastně ještě není předškolák, ale bude predškolák až v dalším školním roce a do školy půjde v sedmi letech? Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.9.23 09:08

@sandra001 Ano, je to tak. S výjimkou případu, kdy bys požádala o předčasné zaškolení a bylo by to schváleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
13.9.23 09:10
@sandra001 píše:
Ahoj holky, prosim o radu, chápu správně, že když má moje dítě teď 17. září pět let tak vlastně ještě není předškolák, ale bude predškolák až v dalším školním roce a do školy půjde v sedmi letech? Děkuji za odpověď :kytka:

Ano, ty ho planujes dat do školy v 5 letech? (jakoze mu bude 6 až potom co nastoupí do školy?) tam bys musela zadat o předčasné nastoupení do školy a posuzovali by jeho vyzralost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
13.9.23 09:10

@sandra001 Pokud se u vas do skoly chodi 17.9., tak pujde v 7 letech. Pokud 1.9., tak pujde v 6 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
13.9.23 09:11
@Hoa Mai píše:
@sandra001 Ano, je to tak. S výjimkou případu, kdy bys požádala o předčasné zaškolení a bylo by to schváleno.

Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7330
13.9.23 09:20
@sandra001 píše:
Ahoj holky, prosim o radu, chápu správně, že když má moje dítě teď 17. září pět let tak vlastně ještě není předškolák, ale bude predškolák až v dalším školním roce a do školy půjde v sedmi letech? Děkuji za odpověď :kytka:

ano není předškolák. Příští záři do školy nenastoupí, bude mu 1.záři stále 5 let…bude tedy předškolák a do školy nastoupí záři 2025.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
13.9.23 09:23
@sandra001 píše:

Moje předčasně zařazené podzimní dítko oficiálně předškolák nebylo vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
13.9.23 10:47
@sandra001 píše:

Syn je taky 17.9. nastoupil teď do školy v šesti letech tak jak je to běžné. Sedm bude mít teď v neděli. :mavam:

Tvoje dítě má 4r. opravdu teď není předškolák. Předškolák bude příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin