Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mela jsem něco domluvené s přítelem a zapomněl prý, že je domluvený na hlídání dcerky s bývalou manželkou právě na ty třídní schůzky.
Řekla bych hodinu, max dvě. Ale nemám teda úplně nejčerstvější zkušenost.
To muze byt ruzne, muze to byt na pul hodinky, ale pikud je potreba neco pořešit, muze to trvat i podstatne dele.
@Nicole 1234 píše: Řekla bych hodinu, max dvě. Ale nemám teda úplně nejčerstvější zkušenost.
Já jsem si to myslela. Je vidět, jak se mu extra chce jít se mnou. Dělá, jak kdyby třídní schůzka trvala do jedne do rána.
@Adelka951 píše:
To muze byt ruzne, muze to byt na pul hodinky, ale pikud je potreba neco pořešit, muze to trvat i podstatne dele.
Děkuji. Pochybuji ale, že bude trvat do 20:00 od 16:30. Myslím si správně?
@Anonymní píše:
Jak dlouho asi trvá třídní schůzka pro děti první třídy základní?
Prosím anonym, jinak smazat.
Ty máš se svojí inteligencí vlastní dítě?
@Anonymní píše:
Pokud to začíná o půl páté, tak tam určitě ano učitelka nechce čumět do osmi večer.
@Zumpa píše:
Pokud neumíte inteligentně odpověď, tak raději ani diskuzi nekomentuje ![]()
@Nicole 1234 píše:
Pokud to začíná o půl páté, tak tam určitě ano učitelka nechce čumět do osmi večer.
Podle mě nebude ani do 19 hodin. Jeho mínus.
@Anonymní píše:
To je sice pravda, ale nevidim nic spatnehi na tom, aby byl par hodin se scym ditetem. Ty se s nim muzes setkat jindy.
@Zumpa píše:
Ne, její přítel má dítě, jeho ex musí na třídní schůzku a on bude hlídat dítě, a zrušil zakladatelce rande. Ta jako správná stíhačka zjišťuje, jak dlouho trvají schůzky a jestli on to rande zrušil neoprávněně, a že určitě zůstane u té ex. Aneb když není problém, tak si ho vytvoříme…
@Adelka951 píše:
To je sice pravda, ale nevidim nic spatnehi na tom, aby byl par hodin se scym ditetem. Ty se s nim muzes setkat jindy.
Měli jsme oslavit moje narozeniny s moji rodinou. Těším se na to několik měsíců.
@zrcadlo píše:
Ne, její přítel má dítě, jeho ex musí na třídní schůzku a on bude hlídat dítě, a zrušil zakladatelce rande. Ta jako správná stíhačka zjišťuje, jak dlouho trvají schůzky a jestli on to rande zrušil neoprávněně, a že určitě zůstane u té ex. Aneb když není problém, tak si ho vytvoříme…
Nejsem stíhačka samozřejmě. Akorát jsem si naivně myslela, že jednou za rok by ty narozeniny se mnou oslavit mohl. ![]()
@Anonymní píše:
Nejsem stíhačka samozřejmě. Akorát jsem si naivně myslela, že jednou za rok by ty narozeniny se mnou oslavit mohl.
Ona zrovna první třídní schůzka u prvňáků je docela důležitá.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Jak dlouho asi trvá třídní schůzka pro děti první třídy základní?
Prosím anonym, jinak smazat.