Školkovné u dětí

28.8.20 18:30

Školkovné u detí

Prosím jak je to s placením školkovného u předškoláků? Od září bude syn předškolák a právě mi strhla školka částku tak vysokou, že mě to docela překvapilo. :nevim: Synovi bude v listopadu 6let Je to teda tak, že do toho listopadu budeme školkvné normálně platit a od prosince ne? Jen jestli mi někdo pořadí jak to tedy je než v pondělí budu volat do školky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
28.8.20 18:34

Ne, platit by neměl už od září. Prostě celej rok, kdy je docházka povinná. Jedině že by vám třeba zdražily obědy, pokud to máte v jedné platbě nebo nějakou jednorázovou částku, třeba na výtvarné potřeby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.8.20 18:34

@Petra9876543210 Ne, uz od zari nema skolkovne platit. Bude blbost na strane skolky/sekretarky, co to strhava. Taky jsme meli jeden rok takovou hvezdu, az se kvuli ni od inkasni platby museli upustit a uz je to vsechno jen na trvalak nebo jednorazovy primaz ze strany rodicu.
To normalne u skolky reklamuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7951
28.8.20 18:40

Celý předškolní rok je povinný a zdarma. U vás se inkaso strhává dopředu? Není to třeba ještě platba za prázdniny? A vlastně nevím jak je to u soukromých školek se školkovným? Tam mají předškoláci také zdarma, nebo se tam platí nějaká menší částka než u ostatních dětí? Třeba naše školka stojí 450 korun na měsíc, ale pokud má nějaká školka školkovné několik tisíc tak tam zřejmě budou platit všichni, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
28.8.20 18:49

Neplati ten rok pred skolou, takze urcite uz od zari. Zavolala bych tam, mohlo se stat, ze doslo k omylu. Jestli teda myslis statni skolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42140
28.8.20 19:08

Platí se jen jídlo. U soukromých nevím, ale když se platí soukromé základky, předpokládám, že i školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
28.8.20 19:12

Taky mi včera strhli platbu a netuším za co, taky už bude předškolák. V létě nechodila… :think: Psala jsem tam a uvidím co odpoví.. Zkuste tam napsat, zavolat…u nás reaguji rychle, ale vzhledem k víkendu to stejně vidím až na pondělí :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
28.8.20 19:29

Ne. Platit by nemel. Mění spis možné, ze jste přes léto nahradili úplatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.8.20 19:34

@Petra9876543210 A u nas ve meste letos byla novinka, ze pomerne skolkovne za provoz v cervenci a srpnu platili vsichni, bez ohledu na to, zda dite letni provoz skolky vyuzilo nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
28.8.20 19:38

Predskolaci neplatí, akorat obedy. U nas se treba ten prvni mesic plati vetsi zaloha za stravu a na konci roku se zas vraci. Nebo nechodi do školky i o prazdninach? Ze by to bylo jeste za srpen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
28.8.20 22:26

U nás předškoláci platili jen červenec a srpen. Od šesti let neplatit je blbost, to by to děti co mají narozeniny v létě neměly předškolní rok zdarma ani měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin