Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, od kdy jste dávaly děti do sporťáku xlander? Malá bude mít 7 měsíců, sama nesedí. Ale ven s kočárkem (hluboká korba) můžem jen pokud spinká, jinak pořád brečí. Takže pokud se někde zdržíme a malá se vzbudí tak zpáteční cesta dopadá tak, že ji nesu na ruce. Nějak se nechci s korbičkou rozloučit, ale myslím, že by bylo po brekotu.
Do sporťáku x-lander jsem malou dávala v cca necelých 8 měsícíh, i když neseděla. V hluboké korbičce se mi šponovala a vztekala se. Ze sporťáku pěkně viděla ven a bylo po řvaní. I když nejde dát do úplného lehu, problém to u nás nebyl.
U nás to bylo podobné, jen se mu v hluboké nelíbilo mnohem dřív
hodně jsem nosila v manduce a do sportáku šel po půl roce do co největšího lehu (můj kočárek nejde do úplného)
Tak já jsem měla také x-lander a syna jsem do sporťáku dala myslím na začátku 4. měsíce myslím, už se nepamatuji úplně přesně. Jedna diskuze na tot téma tu už byla. Syn teda musel do sporťáku kvůli alergii, ale ta poloha pro něj byla akorád.
Já být váma, tak už korbu odďělám… sporťák je od 6. měsíců
Ja jsem tam dala malýho v pul roce protože se mi tam už nevešel. Dala jsem ho do co největšího lehu znám i maminku která davala od druhého měsíce.
My šli v 6.měs, ale to bylo v zimě, už se s fusakem nevešla, jinak bych jezdila s hlubokým, taky jsem se nemohla rozloučit, a aby trošku viděla, podpírala jsem ji pak záka dekou nebo polštářkem, aby viděla, zkus to, na nošení bacha, zvyknou si, a nechtěj pak být v kočárku, protože vědí, že je i jiná varianta, kamarádka takhle kluka pak nosila pořád, musely chodit s mámou, jedna vezla kočár, druhá nesla kluka ![]()
No mě to bylo líto, že už tu korbu neměl. pořád to bylo moje malé miminko a v tom sporťáku už vypadal jak kus chlapa ![]()
@Petrakuc Ahojky,nas malej sedel ve sportaku uz nejak o 5 mesicu, v korbe lezet nechtel a sedel pekne…I doma kdyz si hral tak sedel ale musela jsem ho hlidat a byt u neho,,,lezet proste ne, to byl rev…
![]()
@Petrakuc Já jsem tam malýho dala v sedmi měsících, v korbě už skoro vystupoval za jízdy. Ale dlouho jsem se s tím srovnávala, že už to není to malinký miminko
Taky ještě sám neseděl, ale nedávala jsem ho úplně do sedu, ale spíš jen tak vyvýšeně, aby měl opřený zádíčka a všechno viděl. Jen je škoda, že se nedá sporťák otočit proti směru jízdy, malej se tam cítí osamocenej a moc se mu to nelíbí, že n nás nevidí a mě už vůbec ne.
NO právě, že už to nebude to malé miminko, ach jo.Ale vím, že bude po řevu. Tak se o víkendu na to vrhnu a dáme sporťák. Díky za rady.