Dvoukombinace kolem 5 tisíc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
887
18.8.12 08:24

2kombinace kolem 5tis.?

Ahojte maminky,
asi budu trochu vybočovat, když se nechystám investovat 20tis. do kočárku. Jelikož se chystám hojně šátkovat, postačí mi obyčejný kočárek za který bych chtěla dát cca. 5 tis. Můžete mi nějaký doporučit? Vím, že i za tuto cenu se dá koupit poměrně kvalitní kočár.
Určitě bych chtěla nafukovací kola, čtyřkolku, přendávací rukojeť a velkou korbičku. Kočárek bude pro zimní dítko. Polsko mám za rohem, takže pokud byste měly i tip na místo v PL, kde ho koupit, moc mi pomůžete ;)
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
renat2
18.8.12 08:31

Já nedám dopustit na Firkony (měla jsem Verano a mám schované pro druhé, byla jsem spokojená s korbou maximálně i se sporťákem), myslím, že korba + sporťák se pohybuje tady v Čechách do 6tis., v Polsku vyjde určitě ještě laciněji.

• Citovat
  • Upravit
5230
18.8.12 08:39

Tako :palec: mám Jumpera a maximální spokojenost, na zimní dítě nemusíš mít tak velkou korbu. Taky jsem původně chtěla přehazovací rukojet, ale nakonec jsem od toho upustila, páč tyhle kočáry jsou děsně neskladný a takový „tanky“ a nám by se nevešel do kufru ani do výtahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
18.8.12 08:52

Možná Dorjan Cross country, je to čtyřkolka, přehazovací rukojeť, vložná taška pro dítě, sice je asi trochu „tank“ ale myslím si že by splňoval tvoje podmínky a v Polsku ho budeš mít za těch 5tis., jinak ten Firkon má známá a vypadá že je s ním spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
18.8.12 08:56

http://www.batolatko.cz/…ce-2012.html

Rovněž nedám dopustit na Firkon Verano, mám ho a je vážně skvělý, vůbec nechápu, proč bych měla dávat za kočár 30.000,– Kč, když jsem tak spokojená za 6.000,–Kč. Ale záleží na každém. A korba je fakt velká, zatímco mé kámošky řeší, co budou dělat v zimě, že se jim do kočárku za 20.000,– Kč už v zimě mimi nevleze, já jsem v klidu.

• Citovat
  • Upravit
678
18.8.12 09:16

Ahoj, tak já mam vydeko princess a jsem s nim taky max spokojená :palec:
Mam ten třetí odzadu :D

http://www.kocarky-vydeko.cz/…01-princess/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
18.8.12 09:18

Proč bys vybočovala 8o. Myslíš, že já toužila mít kočárek za 30 tisíc :! :mrgreen: Tako také doporučuju, někdo už to tu psal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4