Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
mamči, moc prosím, potřebuji poradit, nemáte některá nějakou zkušennost z vložnou taškou do kočárku Jane Nomad?? je lepší hluboká korba na miminko a nebo by stačila nějaká ta vložná taška s pevným dnem?? Poraďte prosím, díky moc
![]()
Máte zkušenost s Jané Nomad?
Přidejte zkušenost s Jané NomadAhoj, já mám ted při pravený 2 kočárky. Druhý je Jane slalom a zkoušela jsem do něj tašku z prvního kočárku a krásně tam sedí, přijde mi to super pro případ, že třeba píchnu první kočárek… Ale je blbý, že pak do kočárku dost fouká. Je to přecijen sporták a přijde mi, že je tam mimi taknějak na ráně…
@danča1994 na miminko je zrovna u nomada lepší korbička. nejde otočit, boudu nepřeklopíš, jako to jde třeba u Graco, a přecijen, miminko si chceš užít, koukat na něj ![]()
jinak vložné tašky zbožňuju, považuju je za lepší než korby, ale musí k nim být odpovídající kočárek..
Holky moc děkuji, takže korba asi bude lepší a teď dělají tu autosedačku s korbou v jednom, není to lepší, než kupovat sedačku a ještě korbu?? ![]()
@danča1994 píše:
Holky moc děkuji, takže korba asi bude lepší a teď dělají tu autosedačku s korbou v jednom, není to lepší, než kupovat sedačku a ještě korbu??
Ne není, protože jejich sedačkokorba matrix nemá dobré hodnocení v testech. Lepší je zvlášť korba a zvlášť dobrá autosedačka(koukni na adac, jsou tam testy autosedaček). Mezi nejlepší patří maxi cosi cabriofix, cybex aton, romer,,, chce to pohledat.
Jasně a která korba a autosedačka je na nomáda nejlepší, mám za to, že tyto sedačky na kočárek nesedí (cosi cabriofix, cybex aton, romer) nebo se pletu?? ![]()
Ahoj, nevím, která autosedačka sedí na Nomand, ale radši bezpečná sedačka, byt by nešla na kočárek, než naopak… Ale řešením by možná bylo koupit k autosedačce nějaký levnější kočárek, na který by pasovala, myslím, že jsou takové golfáče pro romerku… Ale to ti poradí holky, které takto využívali ![]()
@danča1994 píše:
Jasně a která korba a autosedačka je na nomáda nejlepší, mám za to, že tyto sedačky na kočárek nesedí (cosi cabriofix, cybex aton, romer) nebo se pletu??
nepleteš, nesedí,.
ale Jané dělá bezpečné. Jané Strata 2011 je kupříkladu bezpečná jako cybex Aton, a pasuje ti na nomada. (všechny jané, concord výrobky jsou navzájem kompatibilní)
a korba Jané transporter 2 (jen ta) má taky 4* v ADAC testech a pasuje na nomad.
ale je každopádně lepší mít autosedačku a korbu zvlášť. autosedačka ve většině případů sedí dítěti do nějakých 10_12m, pak jde do další kategorie. korba vydrží tak do 6m, pak jde dítě do sporťáku.
jinak korba se dá za malý peníz koupit z druhé ruky, doporučuju lůžko capazzo pro, je větší.
a autosedačku rozhodně novou, z obchodu, i kolekci bych volila 2012, aby nebyla stará, plasty stárnou…
Já si právě pořídila novější konstrukci Pro Fix, na kterou jdou všechny bezadaptérové korby i autosedačky, ale nevím, která je z nich nejlepší, tak pokud by někdo tento kočárek vlastnil a poradil, budu ráda, zatím mám čas, mimčo čekáme až příští rok, zatím jsem ve druhém měsíci
![]()
@Taz píše:
Ahoj, nevím, která autosedačka sedí na Nomand, ale radši bezpečná sedačka, byt by nešla na kočárek, než naopak… Ale řešením by možná bylo koupit k autosedačce nějaký levnější kočárek, na který by pasovala, myslím, že jsou takové golfáče pro romerku… Ale to ti poradí holky, které takto využívali
souhlasím, naprosto. podvozky se dělají, jsou to vlastně golfky, jsou na roemer, maxi cosi i cybex,..
akorát Jané dělá bezpečnou, Jané STrata, takže je to v pohodě..
už není jen roemer, maxi cosi naštěstí, jako to bývalo..
P. S. ten Matrix, co je teď u Jané v prodeji, není ten, co měl tak blbé testy bezpečnosti, ale ten co prodávají, ten zas nebyl testovaný.. takže já bych mu nevěřila.. dokud nebude v ADACu ![]()
Díky moc za radu a jakou mám vzít, na Mimibazaru jich mají hodně, ale ty palby za to, budeme mít čtvrté mimčo, tak už abych začala kupovat a šetřit dopředu, co?? ![]()
@danča1994 píše:
Díky moc za radu a jakou mám vzít, na Mimibazaru jich mají hodně, ale ty palby za to, budeme mít čtvrté mimčo, tak už abych začala kupovat a šetřit dopředu, co??
jakou korbu?
v podstatě jakoukouliv která je „capazzo Pro“, prostě takovéhle klasické lůžko.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jsou to lůžka, která se vyráběla 2006 - 2009.
dají se slušně koupit a ještě jí i dobře prodáš.
jediné, na čem nešetři, je autosedačka, i když máš trochu smůlu, že zrovna Jané jsou drahé, cybex se dá pořídit levněji..
@danča1994 píše:
Co říkáte na tuhle???http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jo, to je přesně ona..
sem ten příspěvek včera zapomněla poslat ![]()
Natašo díky moc a tu, kterou jsi sem zapomněla dát, je ta tvoje, co jsi našla a nebo, tu co jsem vložila já?? ![]()