Jané Nomad a vložná taška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
16.8.12 14:59

Jane Nomad a vložná taška

:) :) mamči, moc prosím, potřebuji poradit, nemáte některá nějakou zkušennost z vložnou taškou do kočárku Jane Nomad?? je lepší hluboká korba na miminko a nebo by stačila nějaká ta vložná taška s pevným dnem?? Poraďte prosím, díky moc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Nomad?

Přidejte zkušenost s Jané Nomad
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Taz
630
16.8.12 15:12

Ahoj, já mám ted při pravený 2 kočárky. Druhý je Jane slalom a zkoušela jsem do něj tašku z prvního kočárku a krásně tam sedí, přijde mi to super pro případ, že třeba píchnu první kočárek… Ale je blbý, že pak do kočárku dost fouká. Je to přecijen sporták a přijde mi, že je tam mimi taknějak na ráně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.8.12 15:19

@danča1994 na miminko je zrovna u nomada lepší korbička. nejde otočit, boudu nepřeklopíš, jako to jde třeba u Graco, a přecijen, miminko si chceš užít, koukat na něj :D
jinak vložné tašky zbožňuju, považuju je za lepší než korby, ale musí k nim být odpovídající kočárek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.8.12 15:52

Holky moc děkuji, takže korba asi bude lepší a teď dělají tu autosedačku s korbou v jednom, není to lepší, než kupovat sedačku a ještě korbu?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená lemanka
16.8.12 15:58
@danča1994 píše:
Holky moc děkuji, takže korba asi bude lepší a teď dělají tu autosedačku s korbou v jednom, není to lepší, než kupovat sedačku a ještě korbu?? :roll:

Ne není, protože jejich sedačkokorba matrix nemá dobré hodnocení v testech. Lepší je zvlášť korba a zvlášť dobrá autosedačka(koukni na adac, jsou tam testy autosedaček). Mezi nejlepší patří maxi cosi cabriofix, cybex aton, romer,,, chce to pohledat.

• Citovat
  • Upravit
15
16.8.12 16:07

Jasně a která korba a autosedačka je na nomáda nejlepší, mám za to, že tyto sedačky na kočárek nesedí (cosi cabriofix, cybex aton, romer) nebo se pletu?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
16.8.12 16:12

Ahoj, nevím, která autosedačka sedí na Nomand, ale radši bezpečná sedačka, byt by nešla na kočárek, než naopak… Ale řešením by možná bylo koupit k autosedačce nějaký levnější kočárek, na který by pasovala, myslím, že jsou takové golfáče pro romerku… Ale to ti poradí holky, které takto využívali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.8.12 17:31
@danča1994 píše:
Jasně a která korba a autosedačka je na nomáda nejlepší, mám za to, že tyto sedačky na kočárek nesedí (cosi cabriofix, cybex aton, romer) nebo se pletu?? :nevim:

nepleteš, nesedí,.

ale Jané dělá bezpečné. Jané Strata 2011 je kupříkladu bezpečná jako cybex Aton, a pasuje ti na nomada. (všechny jané, concord výrobky jsou navzájem kompatibilní)
a korba Jané transporter 2 (jen ta) má taky 4* v ADAC testech a pasuje na nomad.

ale je každopádně lepší mít autosedačku a korbu zvlášť. autosedačka ve většině případů sedí dítěti do nějakých 10_12m, pak jde do další kategorie. korba vydrží tak do 6m, pak jde dítě do sporťáku.

jinak korba se dá za malý peníz koupit z druhé ruky, doporučuju lůžko capazzo pro, je větší.
a autosedačku rozhodně novou, z obchodu, i kolekci bych volila 2012, aby nebyla stará, plasty stárnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.8.12 17:32

Já si právě pořídila novější konstrukci Pro Fix, na kterou jdou všechny bezadaptérové korby i autosedačky, ale nevím, která je z nich nejlepší, tak pokud by někdo tento kočárek vlastnil a poradil, budu ráda, zatím mám čas, mimčo čekáme až příští rok, zatím jsem ve druhém měsíci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.8.12 17:34
@Taz píše:
Ahoj, nevím, která autosedačka sedí na Nomand, ale radši bezpečná sedačka, byt by nešla na kočárek, než naopak… Ale řešením by možná bylo koupit k autosedačce nějaký levnější kočárek, na který by pasovala, myslím, že jsou takové golfáče pro romerku… Ale to ti poradí holky, které takto využívali :-)

souhlasím, naprosto. podvozky se dělají, jsou to vlastně golfky, jsou na roemer, maxi cosi i cybex,..

akorát Jané dělá bezpečnou, Jané STrata, takže je to v pohodě..
už není jen roemer, maxi cosi naštěstí, jako to bývalo..

P. S. ten Matrix, co je teď u Jané v prodeji, není ten, co měl tak blbé testy bezpečnosti, ale ten co prodávají, ten zas nebyl testovaný.. takže já bych mu nevěřila.. dokud nebude v ADACu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.8.12 17:37

Díky moc za radu a jakou mám vzít, na Mimibazaru jich mají hodně, ale ty palby za to, budeme mít čtvrté mimčo, tak už abych začala kupovat a šetřit dopředu, co?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.8.12 17:49

Co říkáte na tuhle???

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.8.12 09:40
@danča1994 píše:
Díky moc za radu a jakou mám vzít, na Mimibazaru jich mají hodně, ale ty palby za to, budeme mít čtvrté mimčo, tak už abych začala kupovat a šetřit dopředu, co?? :roll:

jakou korbu?
v podstatě jakoukouliv která je „capazzo Pro“, prostě takovéhle klasické lůžko.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jsou to lůžka, která se vyráběla 2006 - 2009.
dají se slušně koupit a ještě jí i dobře prodáš.

jediné, na čem nešetři, je autosedačka, i když máš trochu smůlu, že zrovna Jané jsou drahé, cybex se dá pořídit levněji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.8.12 09:42
@danča1994 píše:
Co říkáte na tuhle???http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

jo, to je přesně ona..

sem ten příspěvek včera zapomněla poslat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.8.12 10:04

Natašo díky moc a tu, kterou jsi sem zapomněla dát, je ta tvoje, co jsi našla a nebo, tu co jsem vložila já?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí