Od kdy pořídit golfky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
JP
46
24.2.10 21:33

od kdy golfáč?

Ahoj,
poraďte mi prosím. Od kdy pořídit golfáč? Máme 13. měsíčního syna a začíná sám chodit. V létě předpokládám bude chodit v pohodě sám a pokládám si otázku zda bude potřeba ještě „těžký“ kočárek oproti golfáči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
24.2.10 21:37

Golfky jsme používali, když Anežka víc chodila. Sporťák jsme pak brali spíš na výlety, když jsem potřebovala, aby spala (náš sporťák jde dát do lehu). Nebo na nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
24.2.10 21:39

Ahoj, já používala golfky u starší dcery cca od 14m a u mladší jsem ho poprvé vezla na dovču a to jí bylo 7měsíců, pak už v něm ale zase nebyla a naplno šla až v 15m, když skončila zima. VAle měla jsem golfky do úplnýho lehu a s pevnými zády, proto šla v těch 7m. Myslím, že ho klidně už můžete koupit a v okamžiku, kdy skončí zima, tak si myslím, sporták nevytáhneš.

• Citovat
  • Upravit
11966
24.2.10 21:47

Ahoj,

tak já pořídila golfky už před dvěma měsíci, hlavně na nákupy a tak (sporták máme neskladný a zabírá celý kufr) a teda jsem za to ráda.

Jdou do skoro úplného lehu, takže když je nemám v autě, používám je i doma na chodbě na spaní. Teď si už ani neumím představit, že bych je neměla a to mi už maloch při rychlém nákupu sedí v košíku:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JP
46
24.2.10 21:48

A jaký golfáč doporučuješ? Myslím s pevnými zády a možnost do lehu nebo něco obyč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
24.2.10 22:06

Ahoj, já mám Jane Energy, mám je na nákupy a do města. Do terénu a na výlety bohužel nejsou, ta kolečka by se asi rozpadla. Takže do terénu určitě velký kočár. Co si ale holky hodně chválí je Peg Perego Pliko P3. Co nadchlo mě u toho Plika je, že když dítě úplně neleží a sklopí se stříška, tak ji má zároveň jako clonu. Jsou ale dost drahé. Asi bych volila podle toho, kam všude se budou používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.2.10 22:18

ahoj já jsem holku vozila v golfáku už od 7měsíců a klasický kočárek sme od 12ti měsíců nepoužívali ani do něj nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.2.10 23:09

Tak já mám golfky od nějakých 9 měsíců a jezdím s nima čím dál víc. Jak sleze sníh, tak myslím, že sporťák brát do města vůbec nebudu, maximálně do terénu.

Máme právě to Pliko, jde skoro do lehu, takže se využilo i když Samík ještě neseděl a je fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.2.10 23:45

Golfky jsem pořídila asi v roce. Už se mi nechtělo tahat těžkej sporťák (ale na delší cesty, nebo celodenní výlety jsem ho brala pro pohodlí prcka (hlavně spaní). Na normální ježdění jsem koupila CAM portofino. Moc se mi líbil, ale do teď mi na něm vadí, že nemá polohování nohou. Občas se mi stane, že malej mi v něm usne i teď, a pak je problém. Dokud byl malinkej, tak si nožky hodil přes obruč. ale teď uý to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.2.10 23:50

Jestli chceš teda kupovat golfák, tak prostornej a s polohováním hohou. U starší jsem měla Prenatal a byl fakt super (jenomže jsme další dítko neplánovali, tak jsem ho prodala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinkaa
25.2.10 06:57

Malý má 8 měsíců a v golfkách jezdí už od půl roku do obchodů a tak. Mám PP Pliko a je úplně skvělé a hlavně dlouhé a jde do lehu.Taky v nich spí jen tak doma a myslím, že to vůbec nevadí.

• Citovat
  • Upravit
1299
25.2.10 08:07

Tak my jsme golfky pořizovali, když byl malé rok a půl, hlavně proto že byly skladnější, když jsme odjížděli na dovču a potřebovali jsme co nejvíce místa. Normálně bych je koupila dříve, ale jelikož máme dobrý sporťák, tak to nebylo potřeba (jen není tak skladný). Jinak máme Peg Perego Pliko P3 a nemůžu si vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
25.2.10 08:40

Měli jsme golfky, které byly už pro děti od 6ti měsíců, šly polohovat do lehu, tak jsou dobré i pro děti, co ještě samy nesedí. My vozili malou zhruba od 8 měsíců v golfkách, to už uměla sedět. Doma jsem je používala i dřív na uspávání naší křiklounky (dala jsem jí tam spinkat a drandila s ní po bytě) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí