od kdy polštářek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
42
16.12.05 07:18

od kdy polštářek?

Ahoj maminy,
protože jste mi tu už párkrát skvěle poradily, už jsem tu zase :D Můj brouček je v postýlce cestovatel, spinká bez polštářku. Máme takový hodně slaboučký, ale přesto jsem ho nechtěla dávat. Tchýně tvrdí, že bude mít s ním klidnější spaní, že se k němu přitulí. Tak vám nevím, moc se mi do toho nechce. Záda a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.12.05 08:40

Polstarek by se mel davat nejdrive v roce a pul nebo dokonce az ve dvou letech. Dite se muze totis o nej pridusit kdyz se ze spani otoci na brisko a ani to nevnima. Je to sice trochu odstrasujici, ale bouhzel je to pravda

• Citovat
  • Upravit
39
16.12.05 08:45

ahoj, Martínkovi bylo minulý týden 8 měsíců, do minulého týdne také spal bez polštářku, ale jelikož začal mít trošku rýmičku, dala jsem mu polštářek, máme také velice nízký a také býval veliký cestovatel po postýlce, nyní opravdu spinké klidněji, usíná na boku, ručičku vloženou pod polštářkem, většinou ho v té poloze najdu i když si jdu lehnout za 2-3 hoďky já, do té doby jsem musela za ním pomalu každou půlhodinu chodit, protože spal velmi neklidně.
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
16.12.05 10:44

Ahoj, osobne bych polstar nedala, nejdriv se ma davat od 2l, mala taky zacla byt pri spani neklidna(cestovatelka) vyresili sme to spacim pytlem(i plinkou kterou si drzi a zmoula ji po obliceji nebo do ni kouse kdyz rostou zoubky nez usne), jinak tyto temata uz tu byly tady sou:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
16.12.05 11:55

Ahojky,

my máme polštářek (slabý, placatý) asi od roka. A úplně v pohodě, Matyášek se k němu vždycky tulil a je fakt, že téměř přestal cestovat po postýlce. Filípek se zase tulí k medvědovi :wink: .

Jinak já bych se asi zase bála tý plínky, že se na ní přiškrtí :oops: . Ale asi je to jenom otázka zvyku.

Katka

• Citovat
  • Upravit
209
20.12.05 15:38

Ahoj, já jsem začala dávat placaťoučký polštářek v deseti měsících, daleko klidněji na něm spí a lépe usíná.
 Binisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky