Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pisou…pokud jsi predtim nic neuzivala, tak od 8. dne za predpokladu ze uzivas od prvniho dne ms.
Příspěvek upraven 17.08.19 v 13:56
@Tapicka proc zakladas novou diskuzi, kdyz uz jsme ti v jedne odpovedely? Kolik zi prosimte je.. Mas miminko a nevis jak se da otehotnet a jak se chranit?
kam ten svet speje ![]()
Jenže já kojím a jsem po porodu tak to neužívám od menstruace tu jsem ještě nedostala
Zdravím, potrebuju radu.
Vždy beru antikoncepci v 19:00. Téhle týden jsem měla pauzu a prášek jsem si měla vzít 8. den tedy v sobotu. Jenže jsem si prášek nevzala v 19:00 ale až ve 12 večer (zapomněla jsem). Můžu si další prášky brát normálně v 19:00? A i ten v neděli? Nevadí ze to bude o 5 hodin dříve než ten první?
@Janli píše:
Ne, nevadí.
Určitě? Opravdu nevadí ze první prášek z platicka jsem si vzala ve 12 a další o 5 hodin dřív?
@Tapicka taky jsem užívala Torri po porodu při kojení a bez MS. Doktorka mi řekla ať počkám celý měsíc, než ji začnu věřit, protože se neví v jaké fázi menstruačního cyklu jsem. Udělej si pak pro jistotu test.
Ten papír, co je v té krabičce, tam není kvůli tomu, aby to neštěrchalo, ale jsou na něm dost podstatné informace k užívání léků. Říká se mu příbalový leták.