Od kdy s mimi mezi lidi?

466
10.4.11 14:41

Od kdy s mimi mezi lidi

Maminky prosím od kdy jste šli s miminkem mezi lidi, třeba do nákupního centra a tak.
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
10.4.11 14:43

ahoj…hned..jinak bych umrela hlady :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.4.11 14:43

Příspěvek upraven 17.05.16 v 00:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.4.11 14:47

Ahoj. Se starší asi ve 4 týdnech, s mladší možná i později (mladší je narozena v zimě, tak jsem se bála chřipek a tak). Nepočítám teda rychlý nákup pečiva atp - to kdybych měla nechat na manželovi, tak by nás to vyšlo hodně draho nebo bychom umřeli hlady, páč jeho pracovní doba se moc neslučuje s nakupováním v obyčejných supermarketech v okolí.

A když už jsem někam do uzavřené místnosti plné lidí musela, dávala jsem přes kočárek plínu (to hlavně pro svůj lepší pocit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.4.11 14:48

Na velký nákup do Tesca asi po měsíci, ale jen nakoupit a zas domů, na nějaké celodenní výlety tohoto typu bych počkala…
A na návštěvy a tak po šestinedělí - spíš kvůli mně, než miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
10.4.11 15:22

s vikim jsem byla v 10 dnech v nákupním centru - na oběd a nakoupit jídlo, takže cca 3 hodiny. v klasickém obchodě taky tak nějak - odjela babička, tak jsme museli nakupovat. s klárkou si moc nepamatuju obchody, ale v 5 týdnech jsme byli na veterhu bydlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
10.4.11 15:24

teď koukám, že jsi ještě těhu. tak prostě uvidíš, jak se budeš cítit. podle mě je důležitější maminka než mimčo. to ustojí skoro všechno, spíš jak to budeš fyzicky zvládat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ynax1
10.4.11 15:35

do nákupního centra ne, ale do obchodu, do školky se starším, na kroužky, do práce hned po návratu z porodnice.

• Citovat
  • Upravit
707
10.4.11 15:43

tak my začali jezdit všude hned v prvním týdnu co jsme přijeli z porodnice, první byla myslím Ikea, protože jsme potřebovali něco dokoupit. Na výlety na chalupu apod. jsme jeli myslím hned druhý víkend. Bylo to na jaře, takže zima už nebyla. Malej všechno zvládal dobře, nebyl nikdy nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
10.4.11 15:52

Taky nám hrozila smrt hladem takže tak po týdnu až jsme vyjedli poslední zásoby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.11 15:58

Uvidíš sama jak se budeš cítit,ale asi bych to nějak nepřeháněla.Ono hodně lidí chrchlá a asi nebudeš chtít aby mělo miminko rýmu nebo něco horšího.A taky ty abys nedostala horečky-budeš přece po porodu takže asi bych to nechala na příteli a aspon měsíc se aklimatizovala v domácím prostředí.Ven sem šla asi na třetí den,ale do obchodu bez malého.Ono většinou jsou všichni zvědaví a čumí do kočárku a třeba jsou nachlazení. :think:

• Citovat
  • Upravit
3051
10.4.11 15:59
Anonymní píše:
Uvidíš sama jak se budeš cítit,ale asi bych to nějak nepřeháněla.Ono hodně lidí chrchlá a asi nebudeš chtít aby mělo miminko rýmu nebo něco horšího.A taky ty abys nedostala horečky-budeš přece po porodu takže asi bych to nechala na příteli a aspon měsíc se aklimatizovala v domácím prostředí.Ven sem šla asi na třetí den,ale do obchodu bez malého.Ono většinou jsou všichni zvědaví a čumí do kočárku a třeba jsou nachlazení. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.4.11 16:05

Holky děkuji za odpověď, já už těhu nejsem, musím si změnit metřík, malé je 10 dní. Já jsem po porodu v pohodě, ikdyž byl dlouhý a bez epiduralu, spíš kvůli malé. Tak děkuji z anázory, ještě počkáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
10.4.11 16:07

Já až po šestinedělí. Manžel snad umí nakoupit taky, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
10.4.11 16:23
Luuucik píše:
Holky děkuji za odpověď, já už těhu nejsem, musím si změnit metřík, malé je 10 dní. Já jsem po porodu v pohodě, ikdyž byl dlouhý a bez epiduralu, spíš kvůli malé. Tak děkuji z anázory, ještě počkáme

Moc ti gratuluji!!!!!!!! :palec: :palec: :palec:
A přeju hodně zdravíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí