Od kdy z postylky do postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
14.8.06 19:01

Nenicka

Ahoj holčiny,
mohly byste mi prosím poslat odkaz na tu černou postýlku odkud prcek nevypadne :D

Koukala jsem na ikeu, výběr dětských postýlek, ale nic takovýho tam nevidím - jsem úžasná :-)

Dík moc
Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
14.8.06 19:10

Aha holky ona je v tom katalogu v bílé a je rozložená, takže když je na tom nejkratším stupni tak jsou ty bočnice téměř u sebe.
http://www.ikea.com/…oductDisplay?…
 http://www.ikea.com/…42230_S3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.8.06 19:46

tak dakujem za Vase postrehy :) Kacula, Tebe aj za fotecky.
Ja sa tych padov velmi nebojim, to urcite prezije :wink: , hlavne ked bude pri posteli koberec.
Skor ma desi to, ze nebude chciet spat sama, teda zaspavat sama. Je to pre mna dost dolezite :D.
Tak fakt neviem, ci uz do toho ist, ci este pockat :roll:
Nechcem aby potom prislo vsetko naraz. Nova postielka, novy surodenec, novy rezim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.8.06 19:56

Este otazka pre Hannu.
Pises ze Hanicka pekne spinka celu noc, no ako to mate so zaspavanim? Mate nejaky ritual :) Alebo zaspinka sama?
 Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
14.8.06 20:05

Naše malá spí ve velké od včera. Zvolila si to sama, má v pokojíčku 2 velké postele už od stěhování. No já tedy měla jinou představu, ale když to bude fungovat, proč ne. K posteli jsme pro jistotu přirazili tu dětskou podélně a na konec pěnovou puzzlu. Takže máme za sebou zatím dvě spaní. Usíná sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
14.8.06 21:06

pro Sanynku, myslim, ze holky myslely postylku SNIGLAR za 899,– a matraci SULTAN BLUNDA 160×70cm za 600,– - oboji najdes v sekci Detska Ikea - Detske postele a Matrace.

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.8.06 09:12

Jak napsala Sarach, myslela jsem přesne tuto postylku celkem za 1500,–Kč. Myslím si, že pořizovací náklady jsou tak akorát jako „mezistupeň“ před velkou postelí je to fajn. A jednou až další prcek vyroste z malé postýlky, pak Hanička poputuje do velké postýlky a tato se uvolní pro brášku nebo sestřičku.
Ayrin - taky jsme měli strach jak to Hanička zvládne, začali jsme raději hned, jak jsme zjistili, že čekáme další miminko a mile nás překvapila, že to zvládla hned napoprvé a už 3 týdny spí celou noc sama ve svém pokojíčku. A večerní uspávání probíhá asi takhle: Hanička se rozloučí se se všemi hračkami (toto je asi nejdelší fáze, všem musí dát pusinku na dobrou noc a pohladit je :D ), pak si vleze do postýlky a přikryje se, zavolá BLIK, zhasneme světlo, dostane láhev se Sunarem a jen co ji dopije, otočí se na bok a spinká. Občas, když je moc rozdivočená, tak jsou trochu problémy, ale spíše dodržujeme tento rituál a velice se nám to osvědčilo. A postýlky je pěkěn nízká, takže dolů pěkně sama „vycouvá“.
Držím palce!
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
15.8.06 09:29

Holky,
ked sa Vam deticky rano zobudia, tak pricestuju :) za Vami do postele, alebo mate niekto aj taky zazrak ktory po prebudeni ostane v postielke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.8.06 11:50

Ayrin,
Hanička se rano probudí a zůstane sedět na postýlce a volá MAMI MAM. Máme otevřené dveře do ložnice i do pokojíčku a tak ji slyším a jdu si pro ni! Někdy mi ukáže, ať si ještě lehnu vedle ní a usne a někdy je plná energie a hned si musíme hrát:
Přeji mnoho štěstí, jak je staré tvoje dítko?
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.8.06 12:46

Noemi ma 14 mesicu aj par dni.
My teda tento vikend kupime detsku postel i Ikei. Som zvedava ako zvladneme ten prechod :wink: , no nad fajn.
Kupime bud tu Sniglar, alebo este rozmyslam o tejto http://www.ikea.com/…oductDisplay?… a otocit ju tak aby ta doska zboku bola zatial do vonkajsej strany. Hmm :?
Snad to nie az taky blby napad. Akurat ze ked sa zobudi a postavi sa tak prepadne, no snad sa nauci zeschadzat bude z tej uzkejstrany postele.
Ohodnoti niekto moj napad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.8.06 13:39

Ahojka,
u nás by to možná mělo být už taky aktuální téma - výměna postýlky(malá bude mít 2 roky), ale necháváme ještě malou postýlku hlavně pro naše pohodlí :wink: . Vím, že když ji dám do postýlky, tak nemůže vylést, šmejdit,… :D
Jinak známí, hlavně to spadnutí z postele, řešili tak, že do začátku spala malá na matraci na zemi (pokud máte doma teplo) a až tuším ve třech letech ji pořídili postýlku a přechod byl prý úplně v pohodě a bez pádů :P . Já si stejně myslím, že stačí postýlku obložit třeba druhou matrací nebo polštáři a tím pádem se nemůže nic stát :wink: .
Ta matrace na zemi byla úplně skvělá i během dne na různé dovádění :lol: .
Ahojka
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.8.06 13:42

Ayrin,
tu postýlku s té Ikei, co jsi připojila ten odkaz bych zavrhla, protože pokud se ti malá v noci stěhuje, tak může taky doputovat buď nahoru nebo dolů a je na zemi raz dva.
Zatím pa.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.8.06 14:46

Ahoj ,taky zvažujeme přesun z postýlky do postele.Asi taky koupíme tu Sniglar z Ikey.Myslím,že se bude hodit i pro budoucího sourozence,když budou spát ještě společně v jednom pokoji(kvůli úspoře místa)

Jen by mě zajímaly vaše zkušenosti s tím,do kolika let může dítě v této kratší posteli pohodlně spát.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401