Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Jitka1976 Ono se to v posledni dobe hodne zmenilo. Ty podminky jsou mene prisne nez drive.
Ahojky,
pritel je odbornik pres hypoteky a ja sama pred materskou schvalvala v bance hypoteky
Kdyz bys potrebovala mohl by vam pomoci s vyrizenim. Samozrejme zdarma ![]()
Hypo jsme si brali před 2 měsíci. Nechci dělat reklamu, protože udělali x chyb a celkově přístup je na prd, ale Komerčka je schopná nabídnout celkem fajn úrokovou sazbu a při slušných platech dokonce více jak 100% hypotéku (podle odhadu nemovitosti samozřejmě). Ale řešili jsme to přes fin. poradce, nevím, jestli je to normální přístup.
@Martinis píše:
@Jitka1976 Ono se to v posledni dobe hodne zmenilo. Ty podminky jsou mene prisne nez drive.
Tu hypo máme půl roku… ![]()
@Pavlína36 myslím si, že je lepší mím finančního poradce.. přece jen tomu asi víc rozumí ![]()
@Zdeňka86 jsme z Prahy, pritel tu ma kancelar. Spouste lidem ale zarizuje hypoteku i na dalku pres email a kuryra ![]()
@Zzorka fakt? Já myslela že se to musí vyřizovat osobně. Tak kdyby něco, tak se ozvu
díky, jste fakt hodná ![]()
@Zdeňka86 neni vubec zac, pracuje tady www.hypocentrum.cz a dela zejmena Komercni banku a Modrou pyramidu, tak kdyz by jsi pak chtela muzu ti poslat kontakt.
@Zdeňka86 píše:
@martina.se no snad by to odhad na ty 2 mil… když by to byl nový důmMně by zajímalo, kde teda na to všichni co staví berou…ať mi nikdo nevykládá, že všichni mají tak velké příjmy
je to na…
upřímně, já taky zírala.. néé, většina dá 70-80% odhadní ceny a ta se může velmi lišit od toho, co je třeba v inzerátu… nám taky nemovitost odhadl odhadce na 600 tis a majitel chtěl 980 tis. Celkem mazec, že… ![]()
@martina.se to je síla, jak tak sleduju, tak se můžu s domečkem asi rozloučit ![]()