Od kolika let palanda?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
257
25.8.12 22:05

Od kolika let palanda ?

Ahoj, chtěla bych se zeptat…moje dcera chce hrozně palandu, ted jí bylo pět.
Může už v tomhle věku spát na palandě, nebo je to ještě brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3361
25.8.12 22:09

Jej, počkám s tebou na odpovědi, synovi jsou 4 a řeším ten samý problém… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.12 22:11

:lol: syn spí na vyvýšené posteli od 2,5let, takže bych řekla, jo, může tam spát 8) Jen doporučuju vybrat žebříček s rovnými šprušlemi a polepit je protiskluzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
25.8.12 22:15
@Gladys píše: :lol: syn spí na vyvýšené posteli od 2,5let, takže bych řekla, jo, může tam spát 8) Jen doporučuju vybrat žebříček s rovnými šprušlemi a polepit je protiskluzem.

A jak vysoká je ta vyvýšená postel, prosím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.12 22:17

@andelka111 není tak vysoká jako pravá palanda, ale nízká není. Povrch matrace je tak já nevím, 120-130cm nad zemí. Ale myslím, že je to fuk, dolu musí rozhodně po žebříku, má tam zábradlíčko, všechno v pohodě a to je celkem motovidlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
25.8.12 22:20
@Gladys píše:
@andelka111 není tak vysoká jako pravá palanda, ale nízká není. Povrch matrace je tak já nevím, 120-130cm nad zemí. Ale myslím, že je to fuk, dolu musí rozhodně po žebříku, má tam zábradlíčko, všechno v pohodě a to je celkem motovidlo

Díky moc, tak já to zkusím a doufám, že až v noci bude zas vstávat čůrat, tak to neveme rovnou po hlavě dolů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.12 22:22
@andelka111 píše:
Díky moc, tak já to zkusím a doufám, že až v noci bude zas vstávat čůrat, tak to neveme rovnou po hlavě dolů :mrgreen:

chce to pořádně nacvičovat přes den za bdělosti jak slézat, a ten protiskluz se fakt hodně osvědčil, je to taková páska, co vypadá trochu jako šmirgl papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
26.8.12 00:13

Kluk to má taky od ani né pěti a rozhodně ho nekontroluju, v pohodě sleze, vyleze. Má taky jen tu vyvýšenou. Dole máme jen matrace na válení a koutek na hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný