Od pondělí do práce! :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
QQQQ
11.5.12 08:55

Od pondělí do práce! :-)

Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:

Tak je to konečně tady a já už si nebudu válet šunky doma a půjdu pěkně makat :mrgreen: Jenže já se tak bojíííííííím že mě posadí za volant :zed: :zed: :zed: Holky já tu občas písnu své dojmy z práce i když si myslím, že moc času mít nebudu :nevim: Bude to veselé, děti škola, já škola, květen červen máme lítání po doktorech, já koncem května soud… Myslíte si, že mám ty lékaře zrušit? Zaměstnavateli by se to nemuselo líbit ta moje častá absence… :think:

Mám donést první den nějakou bonbonieru, co myslíte? :think:
A jak jste zvládli vy první dny v práci? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
11.5.12 08:58

Já nastupuju 1. června a už ted mám průjem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
11.5.12 09:04
@Lizbeth píše:
Já nastupuju 1. června a už ted mám průjem :mrgreen:

Tak to mě chytne určitě v pondělí ráno :roll: :mrgreen:

Lizbeth ty to máš těžší, že máš holku malinkou… Jak to budeš dělat přes prázdniny? Já už mám školáky a fakt netuším kam je udat :lol:

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena werryjane
11.5.12 09:09

Ja bych teda bonbonieru nenosila, pripadne mi to takove jak „analni alpinistka na zakladce“ :D

• Citovat
  • Upravit
5882
11.5.12 09:15

Prvni den v praci byl zvlastni, ale pak uz v pohode- mam jen nocni :mrgreen: Na co nosit do prace bonbosku?? :think:

Co se tyce tech dr, pokud to je neodkladne tak si to oblitej, pokud mas feroveho zamestnavatele, tak to pochopi

Preju hodne stesti v pracovnim procesu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
11.5.12 09:19

Ahoj, vracíš se zpátky nebo nové místo? U nás v práci se ujal takový hezký rituál, že každý návrat nebo nový pracovník = návštěva baru nebo aspoň společná káva. Nebo se to nějak decentně oslavilo na poradě. bylo to takové milé, žádné povinné „zápisné“. Já se budu do práce vracet na podzim, těším se a mám nervy zároveň + malá do školky :roll:

Lékaři - nemůžeš to téma otevřít rovnou a domluvit se se zaměstnavatelem. Já jako šéfová to neviděla ráda :mrgreen: , ale byla jsem přístupná rozumné dohodě.

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
11.5.12 09:25

Holky díky za podporu :lol: Nevracím se, právě že nastupuju do úplně nové práce na neznámou pozici 8o Zařídil mi to chlap, je to u něj v práci :srdce: jen ranní 7-15:30hod, po-pá, víkendy volné, bez přesčasů, takže pro matku malých školáků ideální :D

Jo a sranda bude, že tam budeme s chlapem jezdit na kole 8o Je to ve vedlejší vsi 3km z kopce(tam) :lol: Jako chlap má superrychlého Kelyse, ale já mám 20let starýho araba :srdce: :mrgreen: To bude makačka :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2947
11.5.12 09:26

Proto jsem zacala chodit na brigadu i po roce to byl sok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
11.5.12 09:28

No kdybych se vracela po mateřské, tak by mi to ani nepřišlo bo to je člověk zvyklý makat, ale já mám děti velké a byla jsem doma jen proto že jsem chtěla takže jsem rozmazlená lemra líná :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tý voe to bude maras :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12978
11.5.12 09:31

Malá bude s tatínkem do září doma - on pracuje doma na pc, takže tomu moc nedá a bude se muset věnovat jí..A od září teprve školka.

Já se vracím do původní práce ,ale na jinou pozici o které vím kulový, takže mám vítr :mrgreen: 8) 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
11.5.12 09:34
@ww píše:
Holky díky za podporu :lol: Nevracím se, právě že nastupuju do úplně nové práce na neznámou pozici 8o Zařídil mi to chlap, je to u něj v práci :srdce: jen ranní 7-15:30hod, po-pá, víkendy volné, bez přesčasů, takže pro matku malých školáků ideální :DJo a sranda bude, že tam budeme s chlapem jezdit na kole 8o Je to ve vedlejší vsi 3km z kopce(tam) :lol: Jako chlap má superrychlého Kelyse, ale já mám 20let starýho araba :srdce: :mrgreen: To bude makačka :lol: :lol: :lol:

Tak přes léto trénuj :mrgreen: :mrgreen: , budeš namakaná. Jinak to zní jako dobrá pracovní nabídka. Nemůže pro Tebe chlap vyzvědět zvyklosti na pracovišti, jak to tam chodí? Ho zaúkoluj, bude jistě rád :lol: . Nervozitu chápu!!! Já budu přes léto trénovat ranní vstávání a shon. Holka konečně přestala vstávat 6h a teď toto :mrgreen: :mrgreen:

Já mám taky kelyse :srdce: :srdce: . Nemůže si s tebou manžel vyměnit kolo pro začátek?

• Citovat
  • Upravit
10639
11.5.12 09:39

Jak ja bych nekdy sla radsi do prace.. :mrgreen: Jsem 11 let doma s detma a pekne me hrabe… :? Jinak drzim palce na pondeli a ja bych si dala na kuraz panaka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
11.5.12 09:55

stazinko bude ze mě namakaná roba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: Jo a jeho kolo si půjčit fakt nemůžu, nedošáhnu nohama na zem, to bych se z toho kopce zabila :lol: :lol: :lol: Tak holt budu makat na arábkovi :srdce: :lol: A aby mi chlap povyzvídal jak to tam mezi ženskýma chodí už jsem ho prosila, ale on s mina bývá jen přes léto na poli tak neví co jinak dělají. To mi připomíná že bych si za první vejplatu měla koupit pěkné plavky, ženský tam na poli prý bývají v podprsenkách 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
7576
11.5.12 09:57

Ahoj, ať ti manžel zjistí zvyklosti a budeš vědět, zda něco donést. Kdybych se vracela po malé, byla bych už v práci a bylo by to po dvou letech určitě v pohodě, jsme občas v kontaktu. Budu se ale vracet až po druhém dítěti a bude to dost perné, mam hodně specializovanou pozici, to bude záhul. I když pracuju i teď z domu, tak ta klasická práce je něco jiného. Taky budu mít asi průjem s předstihem :mrgreen: U nás je normální, že kdo má svátek, narozky, na Vánoce, narození dětí, svatby, atd, přinese bombonieru, cukroví, zákusky… Takže až se budu vracet po maloškovi, určitě něco přinesu. Do fungl nové práce nevim, asi bych to první den obhlídla a druhý den by se vidělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
11.5.12 10:07

tímhletím tématem se zabývám docela často, já jsem si ani neuměla představit odejít na mateřskou, nakonec to dopadlo tak, že jsem byla doma už od čtvrtého měsíce, a to jsem chodila dobrovolně do práce třeba tři měsíce v kuse, ono se to sice nesmí, ale v práci z toho byli nadšení a já na konci měsíce taky :mrgreen: a pak najednou doma, no po týdnu jsem si zvykla a ted s hrůzou sleduju jak čas letí a jak se mi to krátí, chceme ještě druhé, ale jednou se budu muset zase zapojit ach jo, jsem asi lenoch :mrgreen: Tobě přeji úspěšný start a mnoho úspěchů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat