Kousání eMimina

2724
13.8.10 14:59

Od včerejška se mi "kouše" e-mimino

Od včerejšího poledne jsem asi 4× zaznamenala podivné výpadky e-mimina. Při pokusu o přeskok na jinou část (diskusi, deníček…) se začne načítat…a načítá se do nekonečna. Ostatní stránky mi fugují dobře.
Děje se něco, pozoruje to kromě mně i někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
13.8.10 15:02

Taky mi to dneska žvachlalo, asi přetížeí nebo co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
13.8.10 15:04

Mně se to samé děje už asi 14 dní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
13.8.10 15:05

Ahoj mě to nešlo od večera 19h až do 23h pořád se to načítalo a načítalo a když jsem to odtukla tak se to vrátilo a zase načítalo , jinak jiné diskuse šli v poho tak :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
13.8.10 15:17
Hama píše:

U mě stejné, zhruba 2 týdny to zlobí. Asi je to rozbitý :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22267
13.8.10 15:59

U mne také asi dva týdny… zřejmě probíhají nějaké změny… že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
13.8.10 16:02

Mě se to stává cca dvakrát denně, že se to načítá a načítá a už nenačte a přitom vše funguje jak má … A stává se mi to už tak dobrý dva týdny … :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.8.10 16:09

taky to samé,ale dělá my to Mozilla firefox,tak jsem to zkusila přes Explorer a tam to funguje normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
13.8.10 16:25
Hama píše:

Mně také !!! :cert:
Ahoj Hami… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.8.10 16:27
Hama píše:

jj mam to stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.8.10 16:30

Také mi to zlobí v Mozilla Firefox posledních 14 dní. Zkusila jsem včera Explorer, tam to fungovalo normálně až do chvíle, kdy se kously všechny stránky při načítání emimina :( Dnes zatím ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
13.8.10 16:38
Anicka81 píše:
Také mi to zlobí v Mozilla Firefox posledních 14 dní. Zkusila jsem včera Explorer, tam to fungovalo normálně až do chvíle, kdy se kously všechny stránky při načítání emimina :( Dnes zatím ok :)

Já jsem pořád na Exploreru a stává s emi to taky občas, takže bych řekla, že to nebude prohlížečem. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.8.10 16:57

tak vcera se mi to taky pekne kouslo tak na dve hodiny vubec to neslo nacist ale vsechny ostatni stranky me nacist sly jenom emimino ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
13.8.10 17:14

Děkuji za upozornění. Zhruba před dvěma měsíci došlo k přesunu eMimino.cz na nový server - výkonnější, více místa pro fotky apod.

Server je nyní ve špiččce (večer apod.) určitě rychlejší a nepadá. Bohužel jak píšete tak se někdy z neznámého důvodu některým uživatelům zasekne.

Provedli jsme teď několik změn nastavení - napište prosím zda to pomohlo nebo zda se zasekává stále.

Díky,

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.8.10 17:37

Mně se bohužel zasekává stále i dnes.
Jo a předevčírem mi volal poskytovatel internetu /wifi) že přetěžuji síť a že mi to spojení tedy odpojí. A to jsem byla pouze na emiminu. Naštěstí nic nevypli, pak jsme dali nový firewall, tak nevím, jestli to nějak s emiminem souvisí, že by se stahovalo nějaké velké množství dat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová