Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od včerejšího poledne jsem asi 4× zaznamenala podivné výpadky e-mimina. Při pokusu o přeskok na jinou část (diskusi, deníček…) se začne načítat…a načítá se do nekonečna. Ostatní stránky mi fugují dobře.
Děje se něco, pozoruje to kromě mně i někdo jiný?
Ahoj mě to nešlo od večera 19h až do 23h pořád se to načítalo a načítalo a když jsem to odtukla tak se to vrátilo a zase načítalo , jinak jiné diskuse šli v poho tak
![]()
Hama píše:
Mně se to samé děje už asi 14 dní!
U mě stejné, zhruba 2 týdny to zlobí. Asi je to rozbitý
![]()
U mne také asi dva týdny… zřejmě probíhají nějaké změny… že?
Mě se to stává cca dvakrát denně, že se to načítá a načítá a už nenačte a přitom vše funguje jak má … A stává se mi to už tak dobrý dva týdny …
![]()
taky to samé,ale dělá my to Mozilla firefox,tak jsem to zkusila přes Explorer a tam to funguje normálně.
Hama píše:
Mně také !!! ![]()
Ahoj Hami… ![]()
Hama píše:
jj mam to stejny.
Také mi to zlobí v Mozilla Firefox posledních 14 dní. Zkusila jsem včera Explorer, tam to fungovalo normálně až do chvíle, kdy se kously všechny stránky při načítání emimina
Dnes zatím ok ![]()
Anicka81 píše:
Také mi to zlobí v Mozilla Firefox posledních 14 dní. Zkusila jsem včera Explorer, tam to fungovalo normálně až do chvíle, kdy se kously všechny stránky při načítání emiminaDnes zatím ok
Já jsem pořád na Exploreru a stává s emi to taky občas, takže bych řekla, že to nebude prohlížečem.
![]()
tak vcera se mi to taky pekne kouslo tak na dve hodiny vubec to neslo nacist ale vsechny ostatni stranky me nacist sly jenom emimino ne ![]()
Děkuji za upozornění. Zhruba před dvěma měsíci došlo k přesunu eMimino.cz na nový server - výkonnější, více místa pro fotky apod.
Server je nyní ve špiččce (večer apod.) určitě rychlejší a nepadá. Bohužel jak píšete tak se někdy z neznámého důvodu některým uživatelům zasekne.
Provedli jsme teď několik změn nastavení - napište prosím zda to pomohlo nebo zda se zasekává stále.
Díky,
Admin
Mně se bohužel zasekává stále i dnes.
Jo a předevčírem mi volal poskytovatel internetu /wifi) že přetěžuji síť a že mi to spojení tedy odpojí. A to jsem byla pouze na emiminu. Naštěstí nic nevypli, pak jsme dali nový firewall, tak nevím, jestli to nějak s emiminem souvisí, že by se stahovalo nějaké velké množství dat ![]()