Od zavedení příkrmů bobky

5173
14.1.11 19:17

od zavedení příkrmů bobky

holky malým4 měsíce, jsou 4 měsíce začala jsem dávat příkrm, po příjtmech mi začal kakat bobky …je to normální u takhle malýho miminka…nebo ám raději ještě příkrm odložit ,může se to vůbec když jse mu už dala říkrm?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
14.1.11 19:30

Pokud je plně kojen a stačí mu to,tak příkrm bych nedávala,je to příliš brzy.Normálně doporučují koncem 6 měsíce,ale jestly kojen není,tak se začíná s příkrmama dříve.Jak se začne dítěti podávat příkrmy,tak se mění i stolička na tužší i jinou barvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.1.11 19:33

je na um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.1.11 19:35

jo po zavedení příkrmů jsme měly chvíli docela problém se vykakat, malá plakala jak nebyla zvyklá že musí při kakání tlačit a měla to fakt tuhé :-( ale za pár týdnů se to upravilo, jinak souhlasím s Blanulinou :mrgreen: my začaly až v 6 měsících páč jsme plně kojily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.1.11 19:36

pokud je na UM tak bych příkrmy už dávala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
14.1.11 19:37

jsme taky na UM a protože krásně přibýval, tak začínáme příkrmy až teď ukončeným 6. měsícem. Zkus dávat lžičku olivového oleje do příkrmu a začít dávat trošku čajíku, heřmánkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
14.1.11 19:42

Ahoj. Nevím, jak je to u takhle malých dětí, ale mně doktorka doporučila dávat do příkrmů čajovou lžičku oleje (právě kvůli stolici). Ale ve vašem případě bych to konzultovala s doktorkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.1.11 19:52

Bobky jsou s prichodem normalniho jidla prijdou i bobky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
14.1.11 19:59

Starsi bobkuje do ted. Ted uz me to netrapi, ale jek byl takhle malinkej tak sem mu davala hodne pit (moc nechtel) ajuice ze susenejch svestek redenej s vodou 1:10, blbe se shani, a muze se dat ten svestkovej hipp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.1.11 20:04

Mala taky od zavadeni prikrmu kadi bobky jak kralik. Doktorka doporucovala trochu oleje a davat pozor na veci, co stavi napr. ryze, jablko, banan. Naopak piti jablecne stavy pomaha, hruska, svestka k jidlu a kukuricne kase.
U nas se to uz zlepsuje, ale obcas u kadeni rve jak ja u porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.1.11 20:37

dík za odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
14.1.11 21:14

mabit: měli jsme stejný problém,ale malá byla na MM, tak až v 6m.. nicméně..nám pomohl nočník, jak měla ohnuté nohy skrčené bříško, tak jí to šlo líp,ale trpěla jak pes.. zkuste švěstk. šťávu od hippu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
15.1.11 00:37

Když ješ na UM a pěkně přibývá,tak bych s příkrmem taky počkala,vždyt není kam spěchat…když jsme kolem toho 5.měsíce začali s příkrmy,měli jsme to samé,dr nám doporučila dávat trošičku oliv.oleje,jenže naám to nijak nepomáhalo.Došlo to od bobků až po to,že se nemohl pomalu vykadit vůbec,takže dr.nasadila Lactulose sirup,něco jako projímadlo.
Taky dost záleží jestli mu vaříš a nebo koupíš skleničky,já vše kupovala a bylo to tím,od té doby co mu vařím,tak je klid a kaká ukázkově. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.1.11 21:12

Ahoj, můj syn má 4 a půl měsíce, plně na Nutrilonu, doktorka doporučila příkrmy, přestože váha rostla nadprůměrně. Dnes 7. den jí 1× denně mrkev od Hami, dám vždy půl skleničky a zapije to 150ml Nutrilonu, kaká úplně stejně jak dřív, jen je to červené. Večer dávám rýžovou kaši, taky zapije plnou flaškou mlíka a poprvé spí celou noc. Doktorka říkala, že nemusím dávat čaj, stačí pořádně zapít mlíkem, aby neměl tuhou stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.1.11 21:25

Já jsem taky malé byla na UM od 14dne, dávala ve 4.měsících příkrmy! NEní brzo, není plně kojen takže je to dobře, a ty bobky přejdou, je to o zvyku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí