Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To byl jeden z duvodu proc jsem volila doktorku, ktera ma ordinaci na poliklinice. Vzdy odebere, ja zanesu o dve patra vyse a brzy jsou vysledky.
@Anonymní píše:
Zdravím, mám dotaz - odebírá vašemu dítěti krev pediatr nebo vás odesílá na odběrová místa jinam? Nás odeslali do jiného města a nechápu, proč. Měla jsem dojem, že krev bere pediatr, u nás to tak bylo. Teď jsou v odběrových laborkách omezení kvůlu koronaviru a my se tam budem cpát kvůli prevenci
No, třeba protože to neumí… Nám se snažila sestra od dětské krev odebrat a už ji to rozhodně podruhé dělat nenechám.
S batoletem jsme byli na odbery odeslani na detske oddeleni lokalni nemocnice. U tech mimin a mrnat se to pry blbe nabira, navic ti chce dost cvik. Coz sestra u pediatra proste pri nula nula prd pacientech proste nema.
Ne, neodebírá – posílá nás vždy s žádankou na odběrové místo.
Já jsem za to ráda, protože kdyby měla ještě brát krev, už bychom v té čekárně asi všichni vyseděli důlky, protože zvlášť u menších dětí občas odběr krve nebývá úplně jednoduchou záležitostí.
Naše odebírá krev, ale má v tom cvik a léta praxe. Dětem odebirala i z žíly na hlavě jako novorozencum, bylo to rychlé, nikdy jsme nikoho nezdrzovali. Pokud jde někdo jen na odběr, jde mezi 7 a 8 ráno a má přednost před nemocnými.
Zdravím, mám dotaz - odebírá vašemu dítěti krev pediatr nebo vás odesílá na odběrová místa jinam? Nás odeslali do jiného města a nechápu, proč. Měla jsem dojem, že krev bere pediatr, u nás to tak bylo. Teď jsou v odběrových laborkách omezení kvůlu koronaviru a my se tam budem cpát kvůli prevenci