Změna adresy na neschopence

27
13.5.20 08:09

Zmena adresy na neschopence

Dobry den,
jsem na neschopence a chtela bych si na 14 dni zmenit adresu, na ktere budu a chci se zeptat, jestli je nejak limitovany ten pocet dni. Jestli treba jen 3 dny nebo tyden. Chtela jsem se nejdriv zeptat tady, nez budu volat a otravovat doktorku. Predem dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3538
13.5.20 08:19

Já dostala změnu na týden. Nevím o nějakém limitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
13.5.20 08:59

Já byla na změněné adrese 3 týdny.. Žádný problém nebyl :palec: je jedno kde budeš, klidně si ji můžeš napsat na druhý konec Rep.. Jen tě na té adrese prostě musí zastihnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.12.22 11:33

Se vrátím k tématu. Googluju, jak to tedy je. Jsem v PN a ještě chvíli budu, mám vycházky. Chtěla jsem doktorku požádat o změnu pobytu na cca 2 týdny a ona mi řekla, že pokud změním pobyt, tak do konce PN, což nevím ještě, kdy bude, čeká mě ještě nějaká imuno léčba, popř. operace mandlí, ale zatím není jistá. Mi to přijde, že je to blbost, pokud třeba ještě na PN budu muset zůstat dejme tomu 2 měsíce. Co se dočítám, tak je možné změnit adresu třeba na týden, na dva a pak zas zpátky. Asi se jí nechce papírovat. Řekla mi, jeďte a když bude problém, pak ho budu řešit. Tak nevím, co s tím. Nechci jít naproti nějakému průšvihu. Taky jste se s tím setkali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
16.12.22 11:39

@silov já byla na PN teď od června do konce listopadu a měnila jsem to jak se mi zalíbilo, respektive sestra chtěla vědět jak dlouho bude ta adresa jiná, tak jsem řekla 14 dní, přesný datum teda kdy zas pojedu zpět, a ona že kdybych náhodou jela dřív nebo naopak později tak mám jen zavolat že to v PC zas změní. Pak opět za měsíc jsem jela n rodičům a taky jsem jen nahlásila budu tu ode dneška do příštího pátku, zase to změnila a v pohodě. :nevim: rozhodně jsem nemusela být do konce PN jinde, mělo by to jít měnit, kurýrovat se můžeš přece kde chceš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
57
16.12.22 12:51

No právě, četla jsem si i v tom zákoně, žádné takovéhle omezení tam není, jen tu
změnu prostě lékař musí schválit. Podle mě se jim nechce papírovat, i když se změnou v PC žádná velká práce snad není. Nebo jestli pak má na sociálce tak dlouhý prsty, že v případě problému si s nimi poradí, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
16.12.22 21:00

To je jen a jen na vůli lékaře, zda vám to změní a kolikrát. Pouze na adresu do zahraničí to, myslím, musí schválit ČSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty