Odběr placenty

čtverda
28.3.12 14:31

odběr placenty

Ahojky maminky,dneska jsem byla na genetické vyšetření a zjistili,že malý nebo malá má riziko 1/69 vzniku downova syndromu. musím příjet příští týden do ostravy na vyšetření a odběr placenty.mám hrůzu z doktorů,napište mi prosím vás,jestli s tím máte některá zkušenosti a jak to probíhá a jak vám ten test vyšel,jsem hodně nervozní,ale když bych věděla,že miminko nebude v pořádku,tak jednu krásnou zdravou holčičku už mám,bych ho sice oplakala,ale život půjde dál.a jak ty testy jsou přesné.děkuju moc :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21608
28.3.12 14:49

no, placentu ti asi brát nebudou ;-) to bude odběr plodové vody…
googl mi narychlo našel tento článek
 http://www.bizy-bee.com/…plodove-vody

a neboj se, podstoupilo to spousta žen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.3.12 15:07

Nebude to spíš odběr choriových klků? Hledej pod tímhle názvem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
28.3.12 15:09

není to odběr plodové vody,právě je to odběr kousku placenty a z ní se berou nějaké ty klky a dělají se testy,víš

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. nozu
28.3.12 15:20

aha, tak to jo. to budou ty klky. já si totiž představovala, že vezmou celou placentu :-) :-) to by asi nešlo :mrgreen:
a to mě poučilo, že nemám krafat do něčeho, co jsem nezažila ;-)

• Citovat
  • Upravit
čtverda
28.3.12 15:29

já sem to špatně napsala,taky tomu houbelec rozumím,asi jsem to špatně napsala,chichi,ale ted už víme

• Citovat
  • Upravit
lucina ma
23.8.13 19:34

ahoj tehulky

Tak ja mam stim skusenost a vubec se neni ceho bat ja sem se taky bala ale nic to neni.ja teda mam riziko 1:142 ale nastesti vysledky v poradku

• Citovat
  • Upravit
10.6.14 21:34

Holky dnes jsem byla na vyšetření v Hradci Králové v Sanusu taky na genetickém vyšetření. Zjistily mě, že drobeček má cysty kolem krku (jsem v 12.tydnu+3d) a zítra mě budou volat, zda testy dopadly dobře nebo ne. Mám hrozný strach, protože je to moje první těhotenstí a navíc straší, že se mu nemusí ty cysty vstřebat a mohu jít na potrat. Nemáte někdo zkušenosti s tímto případem? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí