Bolest podbřišku a pláč - těhotenství?

Anonymní
28.3.12 10:47

Bolest podbříšku a pláč

Měla jsem s přítelem přerušovaný sexík 2× za sebou, později jsem si uvědomila, že to vycházelo tak 1 den před ovulací, pak jsem slabě špinila jeden den a teď asi týden do MS a mě už čtvrtý den bolí v podbříšku, občas jakoby to trhlo nebo něco a jindy mě bolí celý podbřišek jako při MS a třeba několik hodin, pak se to zlepší a pak zase znovu. Teď to zas tak píchlo jakoby. Jeden den mi bylo špatně po obědě, ale to jsem neřešila. Jenže dneska od rána divná sentimentální nálada, bezdůvodně brečím a je mi divně a tyhle pocity mi silně připomínají moje první těhotenství, jen že teď dítě neplánuji a taky mi to přijde brzo. Tak co myslíte je to ono nebo ne? Jsem z toho dost nervózní. Může to být něčím jiným?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
28.3.12 11:00

Když dítě neplánuješ, tak si pořiď jinou ochranu než „modli modli“ :mrgreen:
Může to být těhotenství, může jen pracovat podvědomí, sama říkáš, že jsi si uvědomila, že bylo zhruba jeden den do ovu, takže z toho může vzniknout i celkem obstojná stíha.
Nezbývá ti nic jiného než počkat, týden do ms je ještě moc brzo na test, zkusit ho můžeš tak za tři dny, 10DPO už na mě na testu čučel obstojnej duch (mamatest 10).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
28.3.12 11:01

udělej si test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
28.3.12 11:03

to je dobrá ochrana přerušovanej sexík :D já se omlouvám, ale to mě vždy dokáže rozesmát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
28.3.12 11:03
@palapa píše:
to je dobrá ochrana přerušovanej sexík :D já se omlouvám, ale to mě vždy dokáže rozesmát :D udělat si test a čekat a čekat. přeji ať máš jen silné podvědomí, když mimčo nechceš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.12 11:08

Prášky brát nemůžu. Překecávala jsem ho ze začátku na kondom, ale on překecal mě, že si dá pozor. S bývalý jsme to tak dělali dlouho a nic, tak jsem doufala, že to bude v pořádku. Měla jsem na tom trvat. Moje blbost.

• Citovat
  • Upravit
31594
28.3.12 11:12
@Anonymní píše:
Prášky brát nemůžu. Překecávala jsem ho ze začátku na kondom, ale on překecal mě, že si dá pozor. S bývalý jsme to tak dělali dlouho a nic, tak jsem doufala, že to bude v pořádku. Měla jsem na tom trvat. Moje blbost.

No jo, no, to si holt člověk musí postavit hlavu, že buď kondom nebo nic. Případně se zařídit po svém, třeba zkusit pharmatex, nebo alespoň měřit BT a sexu se buď v plodných dnech vyhnout nebo v plodných dnech používat kondom.
Já teda mám co kecat, já jsem si pořídila pesar a hned první cyklus se nám „zadařilo“ :jazyk: No co, chybami se člověk učí.
Ale já neberu těhotenství jako tragedii, takže si můžu dovolit zkoušet různé kejkle s ochranou, stejně tak jsem si dávali mezi prvním a druhým dítětem bacha, v kritických dnech kondom a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.12 11:18
@Gladys píše:
No jo, no, to si holt člověk musí postavit hlavu, že buď kondom nebo nic. Případně se zařídit po svém, třeba zkusit pharmatex, nebo alespoň měřit BT a sexu se buď v plodných dnech vyhnout nebo v plodných dnech používat kondom.
Já teda mám co kecat, já jsem si pořídila pesar a hned první cyklus se nám „zadařilo“ :jazyk: No co, chybami se člověk učí.
Ale já neberu těhotenství jako tragedii, takže si můžu dovolit zkoušet různé kejkle s ochranou, stejně tak jsem si dávali mezi prvním a druhým dítětem bacha, v kritických dnech kondom a dobrý.

My spolu nejsme dlouho, ani spolu nebydlíme. Obávám se, že by to pro něj byl docela šok. Snad to nějak dopadne. Jestli nejsem, tak tím líp, no, mám příležitost své chyby napravit a na ochraně trvat. JInak budu poučená až do konce života, myslím.

• Citovat
  • Upravit
31594
28.3.12 11:22
@Anonymní píše:
My spolu nejsme dlouho, ani spolu nebydlíme. Obávám se, že by to pro něj byl docela šok. Snad to nějak dopadne. Jestli nejsem, tak tím líp, no, mám příležitost své chyby napravit a na ochraně trvat. JInak budu poučená až do konce života, myslím.

Hele, já bych mu to ventilovala klidně hned. Aspoň se poučí taky, když teď týden bude plašit, že jsi v tom a pak se teda zjistí, že ne, tak si příště ten kondom ještě rád vezme ;)
Takže bych nahodila dramatický výraz a šla mu sdělit, že jsem asi v tom, ať se smaží za své činy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyy
28.3.12 11:27

takove otazky se tu oběvují často a přitom je tak jednoduché řešení. Těhotenský test a návštěva gynekologa.....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.12 11:31
@Gladys píše:
Hele, já bych mu to ventilovala klidně hned. Aspoň se poučí taky, když teď týden bude plašit, že jsi v tom a pak se teda zjistí, že ne, tak si příště ten kondom ještě rád vezme ;)
Takže bych nahodila dramatický výraz a šla mu sdělit, že jsem asi v tom, ať se smaží za své činy :twisted:

No počkám radši, až dorazí, počítám tak nejpozději zítra a pak bych mu to mohla naznačit. Aspoň uvidím reakci. Dušoval se mi, že jeho jediné dítě je chtěné a že mu tato metoda nikdy neselhala.

• Citovat
  • Upravit
31594
28.3.12 11:34
@Obyy píše:
takove otazky se tu oběvují často a přitom je tak jednoduché řešení. Těhotenský test a návštěva gynekologa.....

A co by proboha dělala na gyndě před termínem ms? 8o Na utz bude vidět maximálně vysoká sliznice, úplně stejně jako sliznice před ms. Děloha bude naprosto stejná jako před ms. Jediný, co by dr mohl dělat, je vypsat žádanku na krev na hcg. A než se trtat kvůli žádance na gyndu, tak je lepší pár dnů počkat a udělat test. Ale píše, že má asi týden do ms, tak takto brzo ještě test fungovat nebude…
Nejdřív trochu myslet a pak radit by příště neškodilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.3.12 11:35
@Anonymní píše:
No počkám radši, až dorazí, počítám tak nejpozději zítra a pak bych mu to mohla naznačit. Aspoň uvidím reakci. Dušoval se mi, že jeho jediné dítě je chtěné a že mu tato metoda nikdy neselhala.

Podle mě chlap nikdy nemůže vědět, kolik dětí mu pobíhá po světě, pokud používá takové „zaručené“ metody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyy
28.3.12 11:38
@Gladys píše:
A co by proboha dělala na gyndě před termínem ms? 8o Na utz bude vidět maximálně vysoká sliznice, úplně stejně jako sliznice před ms. Děloha bude naprosto stejná jako před ms. Jediný, co by dr mohl dělat, je vypsat žádanku na krev na hcg. A než se trtat kvůli žádance na gyndu, tak je lepší pár dnů počkat a udělat test. Ale píše, že má asi týden do ms, tak takto brzo ještě test fungovat nebude…
Nejdřív trochu myslet a pak radit by příště neškodilo ;)

Jde vidět že zase někdo nepochopil jak jsem to myslela, ale to je jedno…

• Citovat
  • Upravit
31594
28.3.12 11:42
@Obyy píše:
Jde vidět že zase někdo nepochopil jak jsem to myslela, ale to je jedno…

Ne to jsem opravdu nepochopila. Mělo to nějaký skrytý význam? Na nás s těhotenskou demencí se musí jasně a srozumitelně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí