Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No co k tomu dodat… rady a nazory??? Nebo nejlip zkusenosti ![]()
Pokud se jedná o prso, zabírá dudlík. Pokud o usínání televize - přepnout program. Usínání u sexu - změnit polohu.
@Jemys píše:
Pokud se jedná o prso, zabírá dudlík. Pokud o usínání televize - přepnout program. Usínání u sexu - změnit polohu.
Ja nekolikrat vytahla prso, malej se k nemu otoci a vrazim mu do pusy dudel ![]()
To by me taky zajimaly rady, krome dudlana, ten nechce..male je 17M a porad usina u prsa (moje chyba, naucila jsem ji tak) pristi tyden zkusim nejaky UM a uvidime, zda se necha prekecat k ukonceni kojeni..
@Jemys píše:
@kristynakarlova píše:
My ale dudlík vůbec nemáme :/ a ani zadne UM nechce pit :/
to je přesně i náš případ…taky ho to potřebuju odnaučit
Dudlík měl naposled v porodnici, pak už ho nechtěl…
No tak to je i náš případ.13 m a usíná u prsa. Teď to ještě týden nechám, jedeme v sobotu na dovču, tak aby byl klid. A od příštího týdne jdeme na to
.Malá vzala na milost sunar, tak snad ji nějak ošulím. Ale stejně to asi ze začátku bude se řevem. Kdyby už aspoň vnímala pohádky, četla bych jí. ![]()
@Jemys píše:
Mám to samé 16M, dudlíka jsme snad nikdy neměli a usne jen u prsa
, ale když hlídal tatínek nebo moje sestra tak usnul normálně…jenže mě prostě neusne..ani když je vyřízenej
UM nechce..
Teda holky, to jste me nepotesili, mate deti uz starsi a stejne nic :/ my na to jdem od nedele, ptz jedem na vikend taky pryc
tak jsem na to zvedava, metoda nechat vyrvat v postylce se mi nezamlouva :/