Odcházení menstruační krve

Anonymní
26.9.16 14:05

odcházení menstruační krve

Máte někdo zkušenost se změnou v odcházení menstruační krve?
Před pár dny jsem dostala první menstruaci po porodu a menstruační krev zkrátka neodchází samovolně jako normálně, ale pouze když si zajdu na WC, odejde pak najednou větší množství. Všimla jsem si toho už při očistkách, vložka byla neustále téměř čistá, jen při návštěvě WC očistky odcházely… Čím to je? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
26.9.16 14:31

Mám podobnou zkušenost, asi půl roku po porodu jsem to dostala a v průběhu cca. následujícího roku se síla a „způsob“ menstruace takto měnil. Jakože třeba 3 cykly v pohodě a pak dalších pár cyklů hodně silná MS a vždycky na WC, že už jsem si říkala, že to neni možný. Ustálilo se to samo, nějak jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.17 16:42

Obnovuji diskuzi, nemá někdo další zkušenost a dopátral se, čím to je, že menstruační krev odchází pouze při návštěvě WC, zřejmě při uvolnění svěračů? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12651
4.10.17 17:10
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi, nemá někdo další zkušenost a dopátral se, čím to je, že menstruační krev odchází pouze při návštěvě WC, zřejmě při uvolnění svěračů? :nevim:

Ano, uvolněním svěračů. I mimovolně - asi víš, že do vložky vyteče krev vždy po nějakém čase, je to i cítit, takže jakmile tlak překoná svaly, tak teče. Na záchodě navíc tlačíš. Na tom staví koncept volné menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.17 17:20
@jessikka píše:
Ano, uvolněním svěračů. I mimovolně - asi víš, že do vložky vyteče krev vždy po nějakém čase, je to i cítit, takže jakmile tlak překoná svaly, tak teče. Na záchodě navíc tlačíš. Na tom staví koncept volné menstruace.

A jak jsem toho docílila :mrgreen: Po porodu císařem? :nevim: Nějak mi to nejde do hlavy, proč ta změna… O té volné menstruaci si něco přečtu, díky. :palec:

• Citovat
  • Upravit
153
4.10.17 23:45

Ahoj holky, chtěla bych vás moc poprosit o radu. Stalo se vám některé, že jste menstruovala téměř vždy jen ob měsíc?
Snažíme se o miminko, ale proto že je to teprve půl roku, tak to můj gynekolog řešit nechce jenže já mám obavy že tudíž mám i ovulaci ob měsíc. Pokud ovšem vůbec.
Děkuji vám za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria