Špinění během cyklu po týdnu

6
23.9.16 23:33

špinění během cyklu po týdnu

Ahoj holky,

jdu si k vám pro názory a zkušenosti. V lednu jsem po čtyřech letech (je mi 24) vysadila antikoncepci a začali jsme se snažit o mimi. První cyklus po vysazení trval 39 dní, pak od 30 do 34 dní. Jsem velmi hubená (170cm a 47kg) takže jsem ráda že menses je víceméně pravidelný, před braním antiko jsem to měla velmi nepravidelně. Tak a teď k dotazu a problémům které mám :)

Každy cyklus mi přijde něčím odlišný, pokaždé mě trošku jinak pobolívává břicho a vždycky už si myslím že se zadařilo, měla jste to po vysazení někdo taky tak? Ale ten hlavní problém je že poslední menses přišla až 39 den cyklu(začala 31.8.) byla na mé poměry dost slabá, snad jen dva dny krev (taková jen tmavěhnědá) a jinak pět dní špinění, ale i tak mě první den hodně bolelo břicho, že jsem si brala prášek (hlavně teda při fyzické námaze). A 17. a 18. DC a teď přesně po týdnu i 24.DC špiním, ty první dva dny bylo špinění trošičku silnější, teď je to jen takový nahnědlý výtok. Myslela jsem si že to první bylo třeba jen ovulační špinění, ale hodně mě překvapilo že přesně po týdnu špiním zas :nevim: Zkoušela jsem si TT před tou zpožděnou menstruací a i dnes když jsem špinila a jsou negatvní, že negativnější být nemohou :? Máte s něčím podobným někdo nějakou zkušenost? Hormony nebo nějaká cysta?
(Samozřejmě v pondělí volám na gyndu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32941
24.9.16 06:59

Implantacni krvácení to může být. Předtím to mohlo být ovulační. Na test je brzo. Já jsem po vysazení měřila bazální teplotu abych věděla jak funguju a nemusela tápat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.9.16 14:45

Já si taky BT měřila a zjistila jsem že mám ovulaci kolem toho 19.DC, ale podle ovulačních testů mi několikrát BT stoupla až den dva po ovulaci. A navíc jsem zjistila že mi to dost stresuje a moc se na to otěhotnění soustředím, tak jsem ji přestala měřit a měřím jen pár dní před menses abych věděla kdy přesně to dostanu. :) No samozřejmě mě tahle možnost taky napadla, že je implantační krvácení, ale jak jsem se na otěhotnění moc soustředila, tak jsme s přítelem začali řešit hypotéku a koupi bytu a měli jsme teď ty tři týdny docela hektické, navíc oba pracujeme na směny a moc jsme se nepotkali a když proběhl sex tak přítel byl unaveny a zrovna se „neudělal“ takže tahle možnost je hodně nepravděpodobná, to jsem v původním příspěvku zapomněla zmínit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí