Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky jsem 25tt a od patku pocituju paleni a svedeni klitorisu a okolo, curalo se mi dobre, ted to trosku poboliva kdyz curam, nikdy jsem nemela problemy s timto. Sprchade vse vyrazeno pouze mydlo pro intimni hygienu. Prosim prosim co pomaha? Zda se mi ze to ustupuje, diky…
@All18 Měla jsem to taky jsem 22tt
doktorka mi doporučila clotrimazol tablety na zavadeni +krém) tablety jsem si zavedla jen dva večery a po namazání to přešlo za jeden večer. Je volně prodejný. určitě to vyzkoušej. To bude ono..
moje doktorka říkala že to jsou kvasinky, v těhotenství naprosto běžný problém snad všech pacientek ![]()
@All18 zkus canesten krém a léčit i chlapa. Min 7 dní se musí mazat.
Já to měla poslední těhotenství koupila jsem si canesten mazala sebe i manžela pár dní a do pár dní po problémech.
Určo bych taky zašla na gyndu ale zaměřila bych se i na stravu a na posílení imunity. Já omývám lactacydem z lékárny a nenosím jiné prádlo než bavlněné a třeba i přežehluji rozkrok u kalhot.
Ahoj holky, mám teď to same. Výtok bílý, bezbarvý mam v hojném množství celé těhotenství. Dole mě nic nesvědí, nepálí. Jen nyní okolo klitorisu. Dr tam je až v pondělí. Nevíte, nějakou první pomoc? Jsem ve 20tt. Zkoušela jsem Sudocream. Nevím co mužů a nemůžu v těhotenství. U nás v lékárně se bojí doporučit skoro všechno.
Prosím anonym, citlivé téma.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám teď to same. Výtok bílý, bezbarvý mam v hojném množství celé těhotenství. Dole mě nic nesvědí, nepálí. Jen nyní okolo klitorisu. Dr tam je až v pondělí. Nevíte, nějakou první pomoc? Jsem ve 20tt. Zkoušela jsem Sudocream. Nevím co mužů a nemůžu v těhotenství. U nás v lékárně se bojí doporučit skoro všechno.Prosím anonym, citlivé téma.
Zkus fungicidin mast