Svědění a pálení klitorisu 25. týden těhotenství

143
18.9.16 11:59

Svedeni paleni klitorisu

Ahojky holky jsem 25tt a od patku pocituju paleni a svedeni klitorisu a okolo, curalo se mi dobre, ted to trosku poboliva kdyz curam, nikdy jsem nemela problemy s timto. Sprchade vse vyrazeno pouze mydlo pro intimni hygienu. Prosim prosim co pomaha? Zda se mi ze to ustupuje, diky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
18.9.16 12:16

To bude vaginální mykoza..zajdi za gyndařem.

• Citovat
  • Upravit
1139
18.9.16 12:58

@All18 Měla jsem to taky jsem 22tt :-) doktorka mi doporučila clotrimazol tablety na zavadeni +krém) tablety jsem si zavedla jen dva večery a po namazání to přešlo za jeden večer. Je volně prodejný. určitě to vyzkoušej. To bude ono.. :-) moje doktorka říkala že to jsou kvasinky, v těhotenství naprosto běžný problém snad všech pacientek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.9.16 14:20

@All18 zkus canesten krém a léčit i chlapa. Min 7 dní se musí mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
18.9.16 14:45

Já to měla poslední těhotenství koupila jsem si canesten mazala sebe i manžela pár dní a do pár dní po problémech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.9.16 16:59

Moc vam vsem dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
31.10.16 15:50

Určo bych taky zašla na gyndu ale zaměřila bych se i na stravu a na posílení imunity. Já omývám lactacydem z lékárny a nenosím jiné prádlo než bavlněné a třeba i přežehluji rozkrok u kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.22 12:39

Ahoj holky, mám teď to same. Výtok bílý, bezbarvý mam v hojném množství celé těhotenství. Dole mě nic nesvědí, nepálí. Jen nyní okolo klitorisu. Dr tam je až v pondělí. Nevíte, nějakou první pomoc? Jsem ve 20tt. Zkoušela jsem Sudocream. Nevím co mužů a nemůžu v těhotenství. U nás v lékárně se bojí doporučit skoro všechno.

Prosím anonym, citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit
4731
26.10.22 13:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám teď to same. Výtok bílý, bezbarvý mam v hojném množství celé těhotenství. Dole mě nic nesvědí, nepálí. Jen nyní okolo klitorisu. Dr tam je až v pondělí. Nevíte, nějakou první pomoc? Jsem ve 20tt. Zkoušela jsem Sudocream. Nevím co mužů a nemůžu v těhotenství. U nás v lékárně se bojí doporučit skoro všechno.Prosím anonym, citlivé téma.

Zkus fungicidin mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria