Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
vím, že mě co a jak řekne jen doktor, ale spíše mě jen zajímá názor. Cca týden mě pobolívá pravá strana podbřišku - někdy bolest, někdy takový jakoby tlak. Píchání ani tak ne.
Před asi rokem a půl mě podbřišek taky bolel - na gynekologii vše v pořádku, poté u svého obvodního lékaře jsme zjistili, že to je od zad (pravá bederní část) - cvičila jsem doma a vše do pár dnů přešlo. Jenže teď se to objevilo zase - jde mi ale o to, že si pořádně nepamatuji, jestli je ta bolest vlastně stejná jako tenkrát. A navíc si doma cvičím a bolest ne a ne ulevit ![]()
V pondělí si zajdu nejprve na gynekologii, protože bych ráda zjistila, jestli to není něco ženskýho. S přítelem se snažíme o mimi, tak abych hlavně byla zdravá…
Jinak napadla mě například cysta, nebo podrážděný slepák… ale nevím - výtok nemám, nezvracím, nemám např průjem nebo zácpu. A zase si říkám, že slepák by se asi zhoršoval postupně?!
Co se týče cysty, tak ani pořádně nevím, jak se projevuje? MS normálně mívám - žádné např vynechání nebo jen špinění (dnes jsem 17 DC).
Možná to opět bude od zad, ale jsem teda zvědavá, jak by se to řešilo teď, když mě cvičení nepomáhá ![]()
@Lenous17 měla jsem také bolesti v podbřišku. Nakonec se kultivací zjistilo, že mám v moči bakterie, které tam nepatří. Přes měsíc jsem brala antibiotika