Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, senna je projímadlo, na pohlavní hormony či orgány nepůsobí a rozhodně vám nespustí menstruaci mimo cyklus. Bolesti v zádech a špinění bude zapříčiněné něčím jiným, než sennou.
@Ou včera jsem menstruaci měla mít, bolelo mi klasicky v zádech. Pak jsem začala špinit. A dnes se nic neděje. Takže nevím, co očekávat. Těhotná nejsem
Aha - tak to bych pak nepočítala s tím, že nedorazí, ale že přijde během pár dní. Pokud ne a pokud by se to příští cyklus opakovalo, tak to bude chtít gynekologa. Ale ta senna je jen souhra okolností
Senna list jsem pila kdyz jsem chtela zhubnout ( byla jsem blba) a je to super projimadlo.Ty krece po vypiti si pamatuju dodnes ![]()
Ahoj holky, před pár dny jsem vypila čaj z listu senny. Včera jsem měla klasické bolesti zad, bylo mi jasné, že dostanu menstruaci. Trošku jsem špinila i v noci. A ráno už nic. Těhotná nejsem. Myslíte, že ten list ze senny na to mohl mít vliv? V podstatě mám dojem, že žádná krev se nekonala. Jen slabounké špinění… Nebo to ještě přijde? Nerada bych, aby mě to chytlo třeba v práci. A chodit týden s vložkou, když by nic nebylo, se mi taky nechce. Vzít si ji do tašky by nebyl problém, ale teď je problém s převlékáním…