Odchod hlenové zátky nebo kvasinky?

1690
1.12.10 12:48

Odchod hlenové zátky???

Holky,potřebovala bych poradit. Jsem ve 35tt a včera mi začal odcházet takový žlutobílý hlen,dneska už je toho víc,mám asi pátou slipovou vložku a je to takový jakokdyby bílý výtok tvarohové konzistence,bez zápachu.Myslíte že to může být hlenová zátka?? :nevim: Cetla jsem že může odcházet i postupně a nemusí být s příměsí krve,ale jsem prvorodička a nejsem si vůbec jistá jestli je to ono… :think: Jinak je pravda že se mi od 28tt zkracuje čípek,myslíte že mám tedy čekat předčasný porod?? :oops: Děkuji za odpovědi! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
1.12.10 12:50

od 36tt se už nejedná o předčasný porod tak to snad ještě ten týden „doklepeš“ :wink: Mě odešla hlenová zátka 10dní před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
1.12.10 13:09

Tvaroh moje hlenová zátka nepřipomínala ani náhodou. To bývají spíš kvasinky,ne, tvarohovité konzistence. Jinak já měla zátku jako gel, vaječní bílek, nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
1.12.10 13:10

to vypadá spíš na kvasinky, taky jsem s tím bojovala na konci těhu, kdy máš další poradnu? asi bych se dr. zmínila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.12.10 13:13

Hlenová zátka nepřipomíná tvaroh ani vzdáleně :wink: To bude něco jiného, tipuju na kvasinky, jak už psaly holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.12.10 13:30

taky bych to neviděla na hlen. zátku, já ji měla jak se tu píše jako syrový vaječný bílek s nitkou krve, vím to přesně, odešla mi s plodovou vodou těsně před porodem. Tipla bych to na nějaký kvasinky a raději hned letěla na gyn. Tyto věci neradno podceňovat zvášť když ti hrozí předčasný porod, může to vše uspíšit.

• Citovat
  • Upravit
442
1.12.10 14:34

Mě odešla hlenová zátka v 35.týdnu a dalo se to s určitostí poznat. Byl to průhledný táhlý gel, jako bílek ve vajíčku a bylo toho fakt hodně :oops: Do 24h poté mi praskla voda :roll:
Taky se mi to tvoje nezdá :think: Buď ti odchází zátka a máš do toho kvas.výtok nebo máš jen ten výtok. Zajdi si na kontrolu, ať máš jasno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.12.10 14:41

Hlenova zatka nie je ako tvaroh.. ja som ju mala ako biely gel s nitkou krvi. Odisla mi na druhy den od toho, co mi doktorka urobila Hemiltona (dalo sa to vydrzat :-)) a potom este po troskach dalsie 2 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
3.12.10 10:56

Holky tak jsem byla na kontrole,žádná infekce to prý není a už mi to i přestalo,trvalo to jen ty dva dny,takže doktor říkal že se mohlo klidně jednat o hlenovou zátku,ale pokud nemám žádné jiné příznaky porodu tak to prý nemám řešit. :wink: Někomu prý odejde i několik týdnů před porodem… :nevim: Tak snad ještě alespoň 14 dní vydržíme… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí