Hamiltton?

Anonymní
30.11.10 14:49

Hamiltton?

Ahoj,doktorka mi dělala včera Hamilttona a říkala že budu špinit a pořád nic?Je to podmínka,nebo známka,že to je dobře udělané když se špiní? :nevim: Díky :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
30.11.10 14:54

ahoj

já bych řekla jak a u koho, někdo špiní a někdo vůbec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
30.11.10 14:56

Mě ho dělala dr.dnes.a taky nešpiním.Nevít eněkdo jestli to pomůže k porodu?mě po tom ani břicho nebolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
30.11.10 15:03

ahoj

mě teda břicho taky nebolelo, dělal to doktor ráno, začalo pobolívat až večer, ale v pohodě. Ráno jsem ještě stihla odvézt dceru do školy. U někoho je to rychlé, u někoho to trvá i 4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
30.11.10 15:10

Mě ho dr. dělal a nic. Špinila jsem jenom trochu a pak jsem ještě přenášela 12dnů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.11.10 15:16

Taky mi ho dělali, bylo to v úterý ráno, od té doby lehoulinké bolesti a nepravidelné, přes noc klid. Druhý den ve středu od odpoledne bolesti jak prase, večer do porodky a ve čtvrtek brzo ráno ani ne tříkilový uzlíček :srdce: :-)
A nešpinila jsem, jenom před odjezdem do porodky trocha krve, tak mě to do té porodky popohnalo, jinak jsem to chtěla ještě vydejchat ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
30.11.10 15:34

ahoj vím , že se to tu neřeší ale můžete mi některá z vás říct co to je??pořád o tom čtu ale nevím přesně o co jde… :nevim: děkuji a držím palce at to máte už máte prcky u sebe v postýlce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
30.11.10 15:43

já jsem nešpinila, doktor mi ho udělal a ten den jsem porodila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.11.10 15:49
kacusek píše:
ahoj vím , že se to tu neřeší ale můžete mi některá z vás říct co to je??pořád o tom čtu ale nevím přesně o co jde… :nevim: děkuji a držím palce at to máte už máte prcky u sebe v postýlce :kytka:

To je, když ti doktor polechtá mimi na hlavičce, prakticky doslova. Prostě šáhne hodně hluboko do tebe. Může pak odejít hlenová zátka, můžeš špinit a může ti to urychlit porod. Mně to třeba dělali proto, že jsem měla, jak říkali, „pokročilý nález a bylo by fajn, kdybyste brzo porodila“. Je to nepříjemné, někoho to bolí hodně, pro mě to bylo snesitelné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.11.10 16:00

Ahoj, MUDr. mi Hamiltona dělal při 4 těhotenstvích, při 2 jsou nešpinila vůbec a ještě týž den jsem porodila, při dalších 2 jsem špinila, z toho jednou jsem porodila ještě týž den a podruhé do 2 dnů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
30.11.10 16:51

Tak mě dělala doktorka Hamilttona v pátek, nešpinila jsem…Nic se netozjelo :-( Dneska na kontrole mi ho dělala znova, tak uvidíme…Zatím stále nešpiním, ale bříško mi už tvrdne. Tak jsem zvědavá, jestli to k něčemu povede nebo to zase odezní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
30.11.10 17:57
jee děkuji moc no zní to opravdu hrozně a nepříjemně… :roll: no začína to být čím dál tím lepší…co mě třeba bude čekat… 8-o :zed:
zuzouš píše:
kacusek píše:
ahoj vím , že se to tu neřeší ale můžete mi některá z vás říct co to je??pořád o tom čtu ale nevím přesně o co jde… :nevim: děkuji a držím palce at to máte už máte prcky u sebe v postýlce :kytka:
To je, když ti doktor polechtá mimi na hlavičce, prakticky doslova. Prostě šáhne hodně hluboko do tebe. Může pak odejít hlenová zátka, můžeš špinit a může ti to urychlit porod. Mně to třeba dělali proto, že jsem měla, jak říkali, „pokročilý nález a bylo by fajn, kdybyste brzo porodila“. Je to nepříjemné, někoho to bolí hodně, pro mě to bylo snesitelné :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.11.10 18:06

Nebooj, pokud ti to bude dr dělat, tak stejně až ve chvíli, kdy budeš mít břicho, že si neuvidíš špičky nohou, bude se ti samotný špatně obouvat, špatně stříhat nehty na nohou, pořádně nevylezeš z vany, když si sedneš, bude mimís hned tlačit do žeber, imrvére pálení žáhy a spousta dalších nepříjemností. Mít pupík je fajn, ale kolik ženských na konci schválně drhne schody, myje okna, po nocích orgie.. třeba toho hamiltona nakonec uvítáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
30.11.10 18:22

no to asi jo ale mužu říct že čím víc věcí se dozvídám tím víc se toho bojím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.11.10 18:29

Ahoj holky můžu se zeptat toho hamilttona vám dělali až v termínu nebo i před termínem. Mně ho dělal v 38 tt. z důvodu, abych nepřenášela protože je předpoklad velkého mimi, ale nějak se stejně nic neděje, jen mi ten den tvrdlo břicho, tak si říkám, jestli ho nedělal moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí