Hamiltton?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
30.11.10 18:31
maximecka píše:
Ahoj holky můžu se zeptat toho hamilttona vám dělali až v termínu nebo i před termínem. Mně ho dělal v 38 tt. z důvodu, abych nepřenášela protože je předpoklad velkého mimi, ale nějak se stejně nic neděje, jen mi ten den tvrdlo břicho, tak si říkám, jestli ho nedělal moc brzo.

Mně ho MUDr. dělal vždy až v den TP nebo po TP :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.10 07:07

Mě jej doktorka udělala 2 dny po termínu a hned jak sem vyšla z ordinace na chodbu, tak mi začaly bolesti. Ale jela jsem domů. Celý den sem prokňučela :lol: a hned po půlnoci, kdy sem to už nemohla vydržet, bolesti byly hrozné, tak jsme jeli. Porodila sem ten den 11 dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
1.12.10 10:46

Mě ho dělali 3 krát. Poprvé 11dní po termínu. Po tom třetim mi začly bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
1.12.10 13:45

TAk mě ho dělala dr v pátek s tím, že mám krásný nález a že přes víkend určo porodím. Dneska je středa a pořád nic :-). Hamiltonem mi teda komplet odešla hlen.zátka a ten den jsem trochu krvácela a měla trochu křížové bolesti a bolesti v podbříšku, večer to přešlo. Včera na kontrole, že mi ho znovu udělá, že je ještě hezčí nález ( jsem na 3 cm ), ale odmítla jsem ho, protože v ten pátek mi celý den nebylo fakt dobře. Samotný hamilton byl celkem v poho, dalo se to snést. M2 to přišlo jako silný tlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.12.10 14:53

Ahojky, tak mne ho doktorka delala v 38. tyzdni a na druhy den rano mi odisla hlenova zatka a prisli poslicci, ktori trvali cely den, dokym mi v nemocnici nedali cipku. Rodila som az za 2 dni, avsak slo o indukovany porod. Dr. si totiz myslela, ze mi ho tym hmatom privola skor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí