Odchod z práce kvůli kolegům
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Znam, kvuli kolektivu jsem skoncila praci 2×..vsude same zenske. Vydrzela jsem dlouho tam, kde byl chlap sef a podrizeni chlapi. A ted kdyz mam jen nadrizeneho. Neni nas vic..viecetne zenske kolektivy jsem taky nedavala..nepoadim, ale obavam se, ze to nedas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 tohle je naopak čiste pánský kolektiv. I šéf je muz. Ženský jsem zažila, ano bylo to tam také… Ale předpokládala jsem, že je to spíš parketa žen. Evidentně ne.
- Citovat
- Upravit
@lucad77 dobrá otázka. Taky by mě zajímalo. Žádný podnět nebyl. A naopak bych měla být naštvaná já, když o nich vím co vím, ale i přesto se chovám slušně a normálně. Myslet si mohu co chci ale udržet kolektivní vystupování umím asi jen já…
- Citovat
- Upravit
Někdy je tam ten kolektiv dlouho, má svoji rutinu a ty jsi vetřelec, co nic neumí, akorát rozes*rá zaběhnuté a tak. Někdy to tak bohužel je. Jsem v tom zrovna teď, akorát já jsem naivně myslela, že mě vzaly mezi sebe. Buď ti budou u sedinky a vydržíš to, nebo budeš muset změnit práci. Nadřízení s tímhle obvykle nic neudělají. A pořád je šance, že si to sedne.
- Citovat
- Upravit
tak vynechala jsi podstatnou část příběhu…asi nepřišlo ze dne na den, že tě ráno nepozdraví a nespolupracují, že? něco tomu předcházelo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdi za nima a rekni, hele chlapi, jsme jeden tym, tak se podle toho chovejte. Jasne, neberte me sebou na pivo, ale v praci se mnou pracovni veci reste, jo? Tak dik
A odesla bych stredem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíš, že jim vadí, že jsi žena, že si třeba myslí, že tomu nerozumíš jako oni? Co je to za obor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mluvis o nich dost skarede, to se chces kamaradit s nekym takovym?
Ty nemusis je, oni zase tebe.
Jako pozdravit by mohli, ale evidentne se nemusite, proc se falešně kamaradickovat?
Jak dlouho to jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám, kvůli toxickým kolegyním jsem skončila v korporátu na centrále po dvou a půl letech, ač mě práce bavila moc. Když jsme měli manažera, který mě přijímal, tak ten je zdržel na uzdě a před ním si to hlavně nedovolily, jakmile ten odešel a vzala to kolegyně, na kterou si troufly, tak konec. Pak po mém nedobrovolně dobrovolném odchodu byla zejména ta jedna toxická kolegyně nařčena ze šikany a ta druhá raději odešla do jiné divize, pac se bála vyhazovu. Brrr úplně se mi na to hnusně vzpomíná. Ted jsem ve firmě s 15 lidmi a normálními lidmi, to je úleva nechodit do prace se staženým žaludkem a pocitem, co zas bude.
- Citovat
- Upravit
@Keyllah ze začátku jsme vycházeli. Bylo zřejmé, že mě přijali mezi sebe. Pak PRY jsem začala pomlouvat, což není pravda. To samé bych mohla říct já o nich, bohužel tam jsem to slyšela na vlastní uši a není to, že někdo něco povídal ( jako v mém případě ). Dle sefa si mě zaškatulkovali a je těžké vidět člověka jinak.
Bohužel, nejde jen o mě ten jeden co to tam rozjel a je největší zlo pomlouvá sám a má máslo na hlavě i vůči jiným.
Nevím absolutně nevím jak se bránit.
- Citovat
- Upravit
@Tarena nejde o kamaradeni. To jsem se zřejmě špatně vyjádřila… Ale o to abychom pracovně fungovalo. I kdyby přišli a omluvili se mi, což se nestane, tak za mě ne nikdy už s nimi nechci nic víc mít. Jenomže oni nefungují, ani po pracovní a lidské stránce a dávají mi dost najevo, že mě tam nechtějí. O čemž oni nerozhodují… Ani jeden. Ke všemu jsou na nižších pozicích, než mám já.
Ano ano, možná se vyjadruji ošklivé, protože nesnáším přetvářku, lži a omluvy. Ono k šéfovi se chovají dobře protože jo potřebují…
- Citovat
- Upravit
Tak pokud jsou přesvědčení, že jsi je pomlouvala, tak bych s omluvou opravdu nepočítala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uličnice85 to jsem zkoušela
Marné
Akorát měli arogantní chování a druhý den se chovali hůř… Nezdravého, nepřehání informací, odsekávání. A v tomto režimu jedou už měsíce.
- Citovat
- Upravit
Potřebuju se vypovídat.
Slycham názory jak to můžu vydrželt, ale slycham i to, ať se na vše vykašlu, protože mám práci za super peníze, práci která mě baví a kterou mám jako bonus blízko bytu.
Jenomže problém jsou kolegové.
A já jsem už ve fázi, kdy to asi nedávám.
A nevím co dělat…
Jak vypadá můj den? Kolegové přijdou, a mě jedinou nepozdravil. Mezi sebou se baví, zdraví, zasmějí. Co se týče pracovní stránky, tak ano došlo to tak daleko, že mi nepředávají informací, materiál…
Mluvila jsem o tom se šéfem, prý neví co s nima, že s nima mluvil a že se chovají jak blb.ci
Ale oni berou vše jako výtku a stěhování si mnou.
Nevím jak se bránit
A co dělat. Nic jsem jim neudělala, to je to. Přitom ono jsou ti co by si měli zanést před svým prahem ( dělají ze sebe nepostradatelné, kritizují akorát jen za zády, v práci se nepredrou)…
Nejsem konfliktní, nesnáším hádky, ale… Už nějak nemůžu.