Odcizujeme se

Anonymní
25.2.12 13:13

odcizujeme se

Ani nevím co mám dělat. Zná to určitě spousta z vás. Chlap věčně v práci, když je doma, tak spí a když je vzhuru, tak prudí. A já jsem z toho fakt už tak unavená, znechucená a nejraději bych byla sama s malou. Ani nevím jestli ho ještě mám ráda. Ale zase nemám sílu dělat razantní kroky a ani nevím jistě jestli je to vůbec chci. A není to jen špatné období, které trvá dlouho, ale bude líp. Planovali jsme druhé mimčo. A já mám pocit, že s ním ani druhé nechci. No miminko bych si přála, ale nejsem si prostě jistá, jestli s ním chci být do konce svého života. Jsem totalně zmatená. Ale já si ani nedokážu představit kam bych šla. A že bych byla na malou uplně sama. Měla jen mateřskou. Kolikrát si přeji aby si našel nějakou babu a opustil nás on. 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.2.12 13:31

Ahoj a kolik ma mala ? U nas je to podobný Nase ditko ma 2 roky a ja mam pocit ze je to horsi a horsi… Mam hodne znamích co se jim deje taky..Nevim cim to je asi spatna volba pritele, nebo nepripravenost ve vztahu na dite i kdyz oba po ditedi touzili… Eliska

• Citovat
  • Upravit
EvellyneS
25.2.12 13:32

Zkoušela jsi si s ním promluvit? Nejdřív bych šla za ním a když by to nepomohlo, tak bych si sbalila věci a šla s malou alespoň k rodičům, když nebude možnost jít někam jinam. On si to třeba chlap uvědomí a ještě přijde a pokud ne, tak ti nestojí za to, aby si s ním strácela čas a našla si někoho, kdo za to bude opravdu stát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.12 13:39

Nevím, jaký jste měli spolu vztah předtím, ale…
Skus zapřemýšlet jak to má asi on. Nejsi to náhodou ty, co prudí? Vrátí se utahaný z práce a doma ho čeká zapšklá a protivná manželka. Místo toho aby ho přivítala šťastná, že je doma a může se jí věnovat, tak ho obšťastní kyselým obličejem nebo nezájmem.
Zapracuj na sobě, vzpomeň, jak to bylo krásné když jste se měli rádi a dávali to najevo. Máte spolu přece dítě a to je štěstí. Třeba se ti rozsvítí.
Tchyně vyslovila jednou jedno moudro: Pokud chlap nepije, nemlátí tě, neku*ví se, je zbytečné ho vyměňovat. Stejně nic lepšího neseženeš.
Pokud to je jinak, je v tom něco jiného, tak se ti omlouvám za rejpnutí ;) Mám s manželem super vztah, rozumíme si, takže se celkově neumím do tebe vcítit.

• Citovat
  • Upravit
90
25.2.12 13:39

v dubnu jí budou dva roky. tátu miluje nade vše. Já se bojím toho že prostě nám chybí láska v našem vztahu a zajeté koleje praskají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.2.12 13:42
Anonymní píše:
Nevím, jaký jste měli spolu vztah předtím, ale…
Skus zapřemýšlet jak to má asi on. Nejsi to náhodou ty, co prudí? Vrátí se utahaný z práce a doma ho čeká zapšklá a protivná manželka. Místo toho aby ho přivítala šťastná, že je doma a může se jí věnovat, tak ho obšťastní kyselým obličejem nebo nezájmem.
Zapracuj na sobě, vzpomeň, jak to bylo krásné když jste se měli rádi a dávali to najevo. Máte spolu přece dítě a to je štěstí. Třeba se ti rozsvítí.
Tchyně vyslovila jednou jedno moudro: Pokud chlap nepije, nemlátí tě, neku*ví se, je zbytečné ho vyměňovat. Stejně nic lepšího neseženeš.
Pokud to je jinak, je v tom něco jiného, tak se ti omlouvám za rejpnutí ;) Mám s manželem super vztah, rozumíme si, takže se celkově neumím do tebe vcítit.

Jako já se fakt snažím. Dobré ráno miláčku a pak se snažím být hodná ale on má pořád nějaký problém. Proč je to tady, co jsi to zase uvařila, je to málo slané a pořád něco. A mě to tak unavuje. Ale vůbec nerejpeš. Mě to přišlo usměvné. občas to tak možná i je. už nemám ani tu sílu se kolikrát přemáhat, když vím co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.2.12 13:43

Ahoj,
a trávíte spolu čas jen vy dva sami? Máte sex?
Nedávno jsem říkala kamarádce, že je chlap šíleně protivný, utrhuje se na mě a popichuje mě a už mi to leze krkem. A ona na to, kdy jste měli naposledy sex a společný večer u vína a filmu? A bylo to.
Co takhle si zkusit udělat jeden večer v týdnu jen pro sebe? A jedno odpoledne jako rodina vyrazit někam na výlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.2.12 13:44
Anonymní píše:
Ahoj a kolik ma mala ? U nas je to podobný Nase ditko ma 2 roky a ja mam pocit ze je to horsi a horsi… Mam hodne znamích co se jim deje taky..Nevim cim to je asi spatna volba pritele, nebo nepripravenost ve vztahu na dite i kdyz oba po ditedi touzili… Eliska

v dubnu jí budou dva roky. tátu miluje nade vše. Já se bojím toho že prostě nám chybí láska v našem vztahu a zajeté koleje praskají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.2.12 13:46
Laaja píše:
Ahoj,
a trávíte spolu čas jen vy dva sami? Máte sex?
Nedávno jsem říkala kamarádce, že je chlap šíleně protivný, utrhuje se na mě a popichuje mě a už mi to leze krkem. A ona na to, kdy jste měli naposledy sex a společný večer u vína a filmu? A bylo to.
Co takhle si zkusit udělat jeden večer v týdnu jen pro sebe? A jedno odpoledne jako rodina vyrazit někam na výlet?

Já to zkoušela nemá zájem. Jo dáme si spolu víno ale konverzace nulová. A pak jsem já prudička, a on je unavený chce mít klid. jako já ho chápu, ale taky jde o nás dva a takhle je to horší a horší. sex jak kdy nekdy častěji někdy dlouho ne. poslední dobou je to lepší ale byli doby co i 1* měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.2.12 13:48
EvellyneS píše:
Zkoušela jsi si s ním promluvit? Nejdřív bych šla za ním a když by to nepomohlo, tak bych si sbalila věci a šla s malou alespoň k rodičům, když nebude možnost jít někam jinam. On si to třeba chlap uvědomí a ještě přijde a pokud ne, tak ti nestojí za to, aby si s ním strácela čas a našla si někoho, kdo za to bude opravdu stát.

Ani nevíš jak bych to chtěla udělat, ale nemám kam jít. rodiče jsou alkoholici oba dva. moc se nevídáme spíše vůbec. jsem na to sama. O to je to horší o to víc to nedokážu utnout já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.2.12 13:53

jsem truhla dám si to jako anonymní a pak přihlásím. Takže se příznávám kdo jsem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.2.12 13:59

A zkoušeli jste o tom spolu mluvit? Zeptala ses ho, co se děje a proč se teď chová takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
25.2.12 14:21

Pokud chlap nepije, nemlátí tě, nekuví se, je zbytečné ho vyměňovat. Stejně nic lepšího neseženeš.*

Pokud chodí domu jen spát a prudit? Věřím, že lepší existují! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.2.12 14:26
Laaja píše:
A zkoušeli jste o tom spolu mluvit? Zeptala ses ho, co se děje a proč se teď chová takhle?

To víš že jo. Ale v podstatě jsme nic nevyřešili. Protože on každou diskuzi obrátí proti mě. Pak se doštěkáme já odcházím se vybrečet a tak je to pořád. Pak už nemám sílu nic řešit. Stačí jen jak jsme se bavili např. o mimču dalším. protože se nemám kam vrátit do práce. A bydlíme na vesnici tady práce žádná dojíždění si s dítětem ve školce dovolit nemůžu. A víš jak to bylo on chtěl jen slyšet jak si to představuju já. jak to mám vymyšlené. Jako abych mu asik našla v případě přestěhování novou práci či co. A když jsem se ho zeptala at řekně svůl názor. tak prostě nechápal co po něm vůbec chci a pořád mlel svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.2.12 14:27
eLena F píše:
Pokud chlap nepije, nemlátí tě, nekuví se, je zbytečné ho vyměňovat. Stejně nic lepšího neseženeš.*Pokud chodí domu jen spát a prudit? Věřím, že lepší existují! :kytka:
:palec: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria