Oddálení menstruace, ale přesto přišla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
16.1.21 10:04

oddálení menstruace - prišla

Ahojte, nebola ste niekedy niektorá z Vás v situácií, že ste brali tabletky, aby ste oddiali menštruáciu a tá napriek tomu prišla? Vo štvrtok som si vzala z poslednú zo starého plátka, včera som začala brať z ďalšieho a aj tak napriek tomu som ju dnes ráno dostala. Neviem čo mám teraz robiť :/…Mám prestať brať tabletky alebo pokračovať v plátku? Blbé je, že je sobota a ja nemám možnosť zavolať svojej doktorke…Navyše potrebujem telo naučiť, byť bez cyklu 4 mesiace, nakoľko v Máji máme svadbu a zrovna na ten termín mi vychádza aj začiatok cyklu…No proste blbo sme si to naplánovali :(…Inak užívam Lindynette 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2349
16.1.21 10:25

Pokračuj v užívání a zavolej na gynekologii. U Lindynette by tohle nemělo nastat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15100
16.1.21 10:40

Tak ono ti antikoncepce 4 měsíce nemusí menstruaci udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.1.21 10:49
@karkarka píše:
Tak ono ti antikoncepce 4 měsíce nemusí menstruaci udržet.

Blbost :roll: Antikoncepce nefunguje tak, že v děloze bydlí trpajzlík, a staví tam přehradu, která se časem protrhne. Jestli zakladatelka bere antinu bez pauzy a dostala to, tak jí buď ty prášky nezabíraj tak, jak by měly, nebo má nějakej zdravotní problém, a v obou případech je na místě poradit se s doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
16.1.21 10:50
@Pruhovaný_mýval píše:
Pokračuj v užívání a zavolej na gynekologii. U Lindynette by tohle nemělo nastat

Naopak, tyhle nízkohormonální anitkoncepce často MS neudrží, natož 4 měsíce. To spíš bude špinit během cyklu nekontrolovaně a bude si nadávat, že se na to nevykašlala, protože místo 4 dní MS bude špinit půlku cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
16.1.21 10:57
@Lil Kitkatt píše:
Naopak, tyhle nízkohormonální anitkoncepce často MS neudrží, natož 4 měsíce. To spíš bude špinit během cyklu nekontrolovaně a bude si nadávat, že se na to nevykašlala, protože místo 4 dní MS bude špinit půlku cyklu…

Já jsem to tak taky mívala. Pamatuju si, že jsem jednou měla mít „menstruaci“ na začátku dovolené, tak jsem neudělala pauzu mezi platíčky. Místo 4 dnů krvácení, jsem 14 dní špinila, takže jsem si fakt moc nepomohla :mrgreen:. Dle doktora to není nic neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15100
16.1.21 10:59
@Pruhovaný_mýval píše:
Blbost :roll: Antikoncepce nefunguje tak, že v děloze bydlí trpajzlík, a staví tam přehradu, která se časem protrhne. Jestli zakladatelka bere antinu bez pauzy a dostala to, tak jí buď ty prášky nezabíraj tak, jak by měly, nebo má nějakej zdravotní problém, a v obou případech je na místě poradit se s doktorem

Blbost píšeš akorát tak ty. Nastuduj si nejdřív, jak to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
16.1.21 11:01
@ivašot. píše:
Já jsem to tak taky mívala. Pamatuju si, že jsem jednou měla mít „menstruaci“ na začátku dovolené, tak jsem neudělala pauzu mezi platíčky. Místo 4 dnů krvácení, jsem 14 dní špinila, takže jsem si fakt moc nepomohla :mrgreen:. Dle doktora to není nic neobvyklého.

Mám právě úplně stejnou zkušenost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.1.21 11:03

Ďakujem za rady…je pravda, že to som to mala takto skúsiť na odporúčanie svojej doktorky, ako to bude fungovať, zase som nečakala, že sa to pos..e hneď na žačiatku…ale zase som mala tento týždeň aj dosť stres, takže možno aj preto to nevyšlo…navyše som po odstránení vaječníku, takže aj to mohlo prispieť k neúspechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.1.21 19:34
@karkarka píše:
Blbost píšeš akorát tak ty. Nastuduj si nejdřív, jak to funguje.

Já to studovala :nevim: dokonce jsem se tím i dost dlouho živila, tak asi trochu vím, no. A rozhodně to fakt nemá fungovat tak, že antina menstruaci „neudrží“. Protose dělá tolik druhů, aby „udržela“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí