Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
pošle ti e-recept pravděpodobně na norethisteron
v době dovolených se tohle děje celkem často…
Vetru se s dotazem… mam to po porodu jeste nepravidelne, ale taky mi ms vyjde nejspis na dovolenou. Prestala jsem kojit a tak jsem premyslela, ze bych si taky pomohla nejakym praskem. Mate zkusenost? Neni to moc velka „chemie“? Nerozhazi to pak cyklus uplne? Diky ![]()
Já se taky vetřu s dotazem, dceři bude 14,a zrovna to má mít na táboře, teď mi tu fňuká co bude dělat, asi pro tak mladý holky nic není že?
@mamule42 ahoj, já chtěla pro dceru jak jsme jeli na dovolenou, a bohužel mi to nedala. Že tak mladým holkám to nepředepisuje. Je to docela drijak pro tělo. ho a dcera měla 14,5let
@Diggy píše: Více
Já docela chápu že to nechtějí předepisovat, bude to muset zvládnout, co se dá dělat.
Ahoj, od 14.7. mám jet do Chorvatska, ale přesně teď den to mám dostat a mít to celý týden. Myslíte, že by mi gynekolog předepsal nějaký prášek na oddálení? Zrovna jsem se k němu chtěla přes internet objednat, ale termín až 27.7.,myslite, že by mi dal třeba recept kdybych tam zavolala nebo něco. Mám zkusit zavolat a říct si o prášky na oddálení?