Odejít z práce nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zajděte za současným šéfem a chtěje HPP a víc peněz. S tím, že prostě máte kam jít jinam.
Pokud odmítne, tak velmi rychle utíkejte k někomu, kdo si si dokáže vážit již zaškolených zamestnanců v době, kdy nejsou lidi.
To že váš současný podnik neumí řešit lidské zdroje není úplně váš problém a není potřeba se za to cítit zodpovědná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, ujistily jste mě, že mám skutečně brát ohled spíš na sebe… ![]()
jenže, já jsem takový srab, že teď budu mít strach jim to říct
absolutně netuším, jak jim to říct. navíc, vedoucí je momentálně pryč, takže to budu muset říct nejspíš jedné z kolegyň, a ty pak na mě budou koukat… no, nechci vědět, jak… asi nebude úplný med to tam vydržet ještě těch několik dní poté, co dám výpověď, ale riskovat, že mi někdo vyfoukne dobrou nabídku, to se mi taky moc nechce… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud v srpnu odchází ještě jedna kolegyně, tak třeba by byla možnost plného úvazku i v této práci. Pokud tě ta práce baví, zeptala bych se na možnost plného úvazku a podle reakce se rozhodla. Výčitky kvůli případné výpovědi neměj, není důvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzala bych bez výčitek tu lepší práci, však oni si tam bez tebe budou muset poradit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ElHanne píše:
Když já jsem právě ten typ člověka, který cítí výčitky, když někoho „nechá ve štychu“… kolegyně je moc fajn a vycházely jsme se vzájemně vstříc, ale já jsem prostě takový ten typ, co si občas nechá „kakat“ na hlavu a ještě má výčitky, když nevyšel vstříc na 100%.
děkuju za ujištění, že myslet na sebe není špatné
mohu tě jen ujistit, že až ty někde budeš dělat vedoucí, tak tvoje ovečky, se kterými budeš báječně vycházet, se vůbec nebudou rozpakovat ti dát výpověď všechny najednou, když budou mít lepší nabídku
Sice tě politují, že je těžké najít za 2 měsíce náhradu, ale to bude tak všechno… To je prostě byznys, lepší nabídka je argument.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ElHanne zjisti si, jak se dpč správně rozvazuje, předpokládám, zejen říct to kolegyni stačit nebude.
Osobně bych před zodpovědnou osobu plácla papír s rozvázačkou a chtěla podepsat převzetí, ale znam jen hpp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit