Inventury Dantem

16
22.7.17 20:49

Inventury Dantem

Ahoj, někdy před 2 lety jsem dělala inventury u Dantemu, pak jsem tam chodit přestala protože jsem to nestihala časově se svojí praci a nyní bych se chtěla znovu přihlásit, myslíte, že je to možné, když už jsem tam jednou byla? Nebo případně neznáte nějakou jinou firmu, která dělá inventury v různých městech jako Dantem a hledá brigádníky?
Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
22.7.17 21:41

Storeinvent :) mají pobočky v Praze, Hradci, Mostě, Příbrami… A nábory jsou docela často… I když teď chodím málo, ale potkávám tam mimo železné jádro poměrně často nové lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.7.17 21:43

Jinak si myslím, že i do dantemu by te znova vzali… Hlavně pokud jsi byla spolehlivá… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.7.17 23:20
@Kamkam píše:
Storeinvent :) mají pobočky v Praze, Hradci, Mostě, Příbrami… A nábory jsou docela často… I když teď chodím málo, ale potkávám tam mimo železné jádro poměrně často nové lidi :)

Já jsem z Plzně noo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.7.17 08:36

@Mirecka325 tak tam asi nemají… To je lepší zkusit zase ten dantem, nevidím důvod, proč by tě znovu nevzali… Leda by meli plno? Ale tyhle firmy nikdy nemají lidí dost :mrgreen:
Kdyby to náhodou nevyšlo, tak aspoň jako pidiprivydelek, že bys jezdila u storeinventu na inventury jen po Plzni a blízkým okolí s tím, že by ses tam dopravila, ale to nevím, jestli by se vůbec vyplatilo, kolik by ti v takovým případě dali za dopravu, a jestli by ses jim v případě, že se to vyplatí tobě, vyplatila ty :mrgreen: takže to asi nemá moc cenu… I když k nám do Mostu dojíždí holcina z Loun myslím, té se to asi vyplatí, ale ty žádnou pobočku takhle blízko nemáš no.. Takže spíš nic… Ale myslím, že s tím Dantemem mít problém nebudeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.7.17 15:37
@Kamkam píše:
@Mirecka325 tak tam asi nemají… To je lepší zkusit zase ten dantem, nevidím důvod, proč by tě znovu nevzali… Leda by meli plno? Ale tyhle firmy nikdy nemají lidí dost :mrgreen:
Kdyby to náhodou nevyšlo, tak aspoň jako pidiprivydelek, že bys jezdila u storeinventu na inventury jen po Plzni a blízkým okolí s tím, že by ses tam dopravila, ale to nevím, jestli by se vůbec vyplatilo, kolik by ti v takovým případě dali za dopravu, a jestli by ses jim v případě, že se to vyplatí tobě, vyplatila ty :mrgreen: takže to asi nemá moc cenu… I když k nám do Mostu dojíždí holcina z Loun myslím, té se to asi vyplatí, ale ty žádnou pobočku takhle blízko nemáš no.. Takže spíš nic… Ale myslím, že s tím Dantemem mít problém nebudeš :palec:

Tak prý už ne a jinou firmu neznám:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.7.17 16:37
@Kamkam píše:
Kdyby to náhodou nevyšlo, tak aspoň jako pidiprivydelek, že bys jezdila u storeinventu na inventury jen po Plzni a blízkým okolí s tím, že by ses tam dopravila, ale to nevím, jestli by se vůbec vyplatilo, kolik by ti v takovým případě dali za dopravu, a jestli by ses jim v případě, že se to vyplatí tobě, vyplatila ty :mrgreen: takže to asi nemá moc cenu… I když k nám do Mostu dojíždí holcina z Loun myslím, té se to asi vyplatí, ale ty žádnou pobočku takhle blízko nemáš no.. Takže spíš nic… Ale myslím, že s tím Dantemem mít problém nebudeš :palec:

Tak teď jsem koukala na stránku fajn brigády a tam bylo to store invent a byla tam plzen :) tak tu nejspíš mají někoho kdo to vyřizuje, už jsem jim tam napsala, snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.7.17 11:40

Možná zakládají novou pobočku :palec: nebo pobočku… :D nekdo vzdycky dojede z Prahy… nemám přehled, jak tam teď už skoro nejsem :) tak držím palce, ale věřím, že to klapne, jen test a to bude brnkačka, ještě když už jsi inv dělala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat