Inventury Dantem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Inventury Dantem
Ahoj, někdy před 2 lety jsem dělala inventury u Dantemu, pak jsem tam chodit přestala protože jsem to nestihala časově se svojí praci a nyní bych se chtěla znovu přihlásit, myslíte, že je to možné, když už jsem tam jednou byla? Nebo případně neznáte nějakou jinou firmu, která dělá inventury v různých městech jako Dantem a hledá brigádníky?
Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Storeinvent
mají pobočky v Praze, Hradci, Mostě, Příbrami… A nábory jsou docela často… I když teď chodím málo, ale potkávám tam mimo železné jádro poměrně často nové lidi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak si myslím, že i do dantemu by te znova vzali… Hlavně pokud jsi byla spolehlivá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamkam píše:
Storeinventmají pobočky v Praze, Hradci, Mostě, Příbrami… A nábory jsou docela často… I když teď chodím málo, ale potkávám tam mimo železné jádro poměrně často nové lidi
Já jsem z Plzně noo :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirecka325 tak tam asi nemají… To je lepší zkusit zase ten dantem, nevidím důvod, proč by tě znovu nevzali… Leda by meli plno? Ale tyhle firmy nikdy nemají lidí dost ![]()
Kdyby to náhodou nevyšlo, tak aspoň jako pidiprivydelek, že bys jezdila u storeinventu na inventury jen po Plzni a blízkým okolí s tím, že by ses tam dopravila, ale to nevím, jestli by se vůbec vyplatilo, kolik by ti v takovým případě dali za dopravu, a jestli by ses jim v případě, že se to vyplatí tobě, vyplatila ty
takže to asi nemá moc cenu… I když k nám do Mostu dojíždí holcina z Loun myslím, té se to asi vyplatí, ale ty žádnou pobočku takhle blízko nemáš no.. Takže spíš nic… Ale myslím, že s tím Dantemem mít problém nebudeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamkam píše:
@Mirecka325 tak tam asi nemají… To je lepší zkusit zase ten dantem, nevidím důvod, proč by tě znovu nevzali… Leda by meli plno? Ale tyhle firmy nikdy nemají lidí dost
Kdyby to náhodou nevyšlo, tak aspoň jako pidiprivydelek, že bys jezdila u storeinventu na inventury jen po Plzni a blízkým okolí s tím, že by ses tam dopravila, ale to nevím, jestli by se vůbec vyplatilo, kolik by ti v takovým případě dali za dopravu, a jestli by ses jim v případě, že se to vyplatí tobě, vyplatila tytakže to asi nemá moc cenu… I když k nám do Mostu dojíždí holcina z Loun myslím, té se to asi vyplatí, ale ty žádnou pobočku takhle blízko nemáš no.. Takže spíš nic… Ale myslím, že s tím Dantemem mít problém nebudeš
Tak prý už ne a jinou firmu neznám:/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamkam píše:
@Mirecka325 tak tam asi nemají… To je lepší zkusit zase ten dantem, nevidím důvod, proč by tě znovu nevzali… Leda by meli plno? Ale tyhle firmy nikdy nemají lidí dost
Kdyby to náhodou nevyšlo, tak aspoň jako pidiprivydelek, že bys jezdila u storeinventu na inventury jen po Plzni a blízkým okolí s tím, že by ses tam dopravila, ale to nevím, jestli by se vůbec vyplatilo, kolik by ti v takovým případě dali za dopravu, a jestli by ses jim v případě, že se to vyplatí tobě, vyplatila tytakže to asi nemá moc cenu… I když k nám do Mostu dojíždí holcina z Loun myslím, té se to asi vyplatí, ale ty žádnou pobočku takhle blízko nemáš no.. Takže spíš nic… Ale myslím, že s tím Dantemem mít problém nebudeš
Tak teď jsem koukala na stránku fajn brigády a tam bylo to store invent a byla tam plzen
tak tu nejspíš mají někoho kdo to vyřizuje, už jsem jim tam napsala, snad to vyjde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná zakládají novou pobočku
nebo pobočku…
nekdo vzdycky dojede z Prahy… nemám přehled, jak tam teď už skoro nejsem
tak držím palce, ale věřím, že to klapne, jen test a to bude brnkačka, ještě když už jsi inv dělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit