Oděrky na poševním vchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3615
13.11.14 20:11

@verciceek x- let jsem měla problém s mykozou, brala jsem kde co…po milování diskomfort, svědění, několikrát se kvasinky rozjely, x-krát ne…mazali jsme lubrikačním olejem, nepomáhalo, milování několikrát i nepříjemné, cítila jsem se stále jakoby suchá.
V červnu jsem si koupila Intimní sprchový olej a Krém proti mykozám (ATOK) a najednou jsem si až v říjnu uvědomila, že jsem neměla kvasinky, nepříjemné pocity při milování jsou také pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.20 22:32

Cicatridina!!!

Mela jsem podobny problem. Po vysetreni na gynde mi bylo receno, ze je to geneticke (nesmysl), nebo ze to urcite vyresi porod (neplanuji nekolik let, jsem mlada) nebo laser. Kazdopadne zadne stopy po mykoze.
Po vyhozeni nekrestanskych penez za ruzne masticky a nesmysly mi nakonec jeden uzasny doktor doporucil cipky a masticku Cicatridina. A zachranilo mi to zadek!!! Konecne je to pryc a nevraci se to. :dance:
A to jsem vyzkousela snad vsechno. Boraxove globule, jenamazol, canesten, femigel, dubovou kuru, bepanthen, fungucidin, konopnou masticku, rivanol, atd…
Cicatridina neni nejlevnejsi zalezitost, masticka me stala kolem 400,– ale je to bomba a konecne je klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa